Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bursa’da Karşı Şeride Geçen Otomobil Tıra Çarptı: 2 Ölü, 1 Yaralı

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde bir

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde bir otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda karşı şeride geçerek tıra çarptı. Kazada otomobilde bulunan 2 kişi hayatını kaybetti, tır sürücüsü ise yaralandı.

KARŞI ŞERİDE GEÇEREK TIRA ÇARPTI

Kaza, Mustafakemalpaşa ilçesi İzmir Karayolu Polis Hatıra Ormanı mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Havva Savaş idaresindeki 10 VZ 963 plakalı otomobil, Bursa’dan Balıkesir istikametine doğru giderken sürücünün hakimiyetini kaybetmesi sonucunda karşı geçerek karşı şeritte ilerleyen Ö.T. (24) yönetimindeki 06 FN 0940 plakalı tırla kafa kafaya çarpıştı.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 1 KİŞİ YARALANDI

İhbar üzerine bölgeye itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri otomobilde bulunan sürücü Havva Savaş (41) ve yengesi Sevim Savaş’ın (53) olay yerinde hayatını kaybettiğini tır sürücüsünün de yaralandığını belirledi. Tır sürücüsüne ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Otomobilde sıkışan Havva ve Sevim Savaş ise itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saatlik çalışmasının ardından otomobilin içerisinden çıkarılarak Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili incelemeler devam ediyor.