Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Denizli’de Mantar Toplayan 2 Kişi Göğsünden Vurulmuş Erkek Cesedi Buldu

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde mantar

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde mantar toplamak için ormanlık alana giden 2 kişi yerde uzanan biriyle karşılaştı. Sızdığını sandıkları kişinin tüfekle göğsünden vurulduğunu fark ettiler. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Olay, Pamukkale ilçesi Zetinköy Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre 2 kişi mantar toplamak için ormanlık alana girdiklerinde yerde hareketsizce yatan bir kişiyi fark ettiler. İlk olarak alkol alıp sızdığını düşünen vatandaşlar, yaklaştıklarında yanında bir tüfek ve göğsünden vurulduğunu tespit ettiler.

ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİ OLDUĞU TESPİT EDİLDİ

Durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesinin ardından bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yerde yatan şahsın tüfekle vurularak hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri olay yerinde yaptıkları incelemede hayatını kaybeden şahsın özel güvenlik görevlisi Yaşar Öznur olduğunu tespit etti.

İNTİHAR ETTİĞİ DEĞERLENDİRİLİYOR

Olay yerine gelen savcının ve olay yeri inceleme ekiplerinin bölgedeki incelemelerinin ardından intihar ettiği değerlendirilen Öznur’un cansız bedeni otopsi işlemleri yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.