Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Avusturya Milli Takım Teknik Direktörü’ndan Türkiye Açıklaması !

Avusturya Milli Takımı teknik direktörü Ralf Rangnick, Türkiye karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Avusturya Milli Takımı teknik

Avusturya teknik direktörü Ralf Rangnick, Türkiye’yi 6-1 mağlup ettikleri maçın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Ralf Rangnick ilk sözlerine, ”Bizim için mutluluk verici bir galibiyet oldu. İyi başladık ama rakibimiz çabuk cevap verdi. İlk yarının son dakikasında attığımız gol, avantaj oldu. İkinci devrede üstün oynadık ve hataları değerlendirdik.” dedi.

Rangnick ayrıca, ”İkinci devrede çok hata yaptılar. 4-2 olabilirdi ama 5-1 oldu. Sonrasında tamamen konsantrasyonlarını kaybettiler.” diye konuştu.

BASIN TOPLANTISI AÇIKLAMALARI

Ernst Happel Stadı’nda 6-1’lik biten maçın ardından basın toplantısında da açıklamalarda bulunan Ralf Rangnick, ”Takımımız çok iyi oynadı, çok iyi bir takımım var. Çok güçlü bir takıma karşı çok dikkat çekici bir sonuç elde ettik. İlk yarıya baktığınızda Türkiye daha baskın ve dominant taraftı. Saha için daha organizeydi. Teknik olarak çok iyi oyunculara sahip, usta ayaklar var. Gerçekten çok dişli bir rakibe karşı oynadık. Hırvatistan ve Almanya’yı yendiler. Bugün 95 dakika Türkiye gibi bir takıma karşı oynamak hiç kolay değildi. İlk yarının son 15 dakikasında kendimize yakışır futbolu gösterdik, soyunma odasına 2-1 gitmek bize moral verdi. Günün sonunda Türkiye gibi bir takım karşı 6-1 galip gelmek bizi ziyadesiyle mutlu etti.” sözlerini sarf etti.

Türkiye karşısında maça iyi organize olduklarını aktaran Rangnick, ”Türkiye’ye zorluk çıkarma adına üçüncü bölgede baskı yaptık ve bundan da başarılı oldu. 70-75 dakika üst seviye baskı kurduk, bu bizim oyunumuzun bir parçasıydı. Bugün dostluk maçından ziyade resmi maç havasında oynanan bir karşılaşmaydı. Bizim için bir test oldu, sahada az hata yaptık, üçüncü bölgede iyi baskı yaptık. Seviyemizi istikrarlı hale getirmek için sürekli bu performansı göstermemiz gerekiyor. Çünkü EURO 2024’te grupta Fransa, Hollanda ve Polanya’ya karşı çok zorlu maçlar oynayacağız. Bugün Türkiye’ye karşı inanılmaz oynadık.” dedi.