Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erden Timur’dan MHK Hakem Görüntüleri Hakkında Açıklama !

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Merkez Hakem Kurulu’ndaki toplantıya ait iddia edilen görüntüler hakkında açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Galatasaray’ın Antalya kampında basın toplantısı düzenledi.

Erden Timur, Merkez Hakem Kurulu’ndaki toplantıya ait iddia edilen görüntüler hakkında açıklamalardabulunuyor..

”TFF ÜZERİNDEN ÇOK CİDDİ BASKI UYGULANIYOR”

”Dün yayınlanan görüntüleri yayan hesabın önceden farklı bağlantıları varmıl. Hatta FETÖ ile bağlantılı olduğu söylenen bir hesap üzerinden bir şey yayınlanıyor. Kesilip, biçilip bir kısmı yayınlanıyor. Hakkı yenen de, hakkı gasp edilen de aynı şeyleri söylüyor. Medyada objektif yorumlar yapılmıyor. Farklı takımlardaki yöneticiler çok daha ağır açıklamalar yapıyor. Hakemler, TFF üzerinde çok ciddi baskı  uygulanıyor. TFF dik duramıyor. Bugünkü hareketleri, görüntülerin tamamının yayınkanması ise takdire şayan. Sadece hakemin izlemeye çağrıldığı pozisyonların kayıtları değil, VAR kayıtlarının tüm detayları paylaşılsın. Biz bunu istiyoruz. Tüm VAR kayıtları ve seminerler açıklansın, şeffaf olsun.”

”TÜRK FUTBOLU İÇİN CESUR DAVRANALIM”

”Gerçekten kayılarak, 90+’larda 8-10 puan alan bir takım var. Her hatadan sonra mağdur gibi açıklamalar yapılıyor. olunamayan şampiyonluklara neden bulmak için bu kadar manipülasyon bu işi bambaşka noktaya götürüyor. Bu kaygı ve korku imparatorluğu çökmeden, insanalara piskolojık baskıyla yapılan zulüm sona ermeden bu işi çözemeyiz. Bunun için de şeffaflık gerek. Türk futbolu için cesur davranalım. Tek çözüm her şeyi şeffaflaştırmak. Aksi halde kirli eller içeride bilgiyi sızdırıyor. Oradan Amerika’ya gidiyodur. Kirli bir organizasyon buraya getiriyor. Bu kirlilerin son bulması için tek çözüm şeffaflık.”

”KİM MANİPÜLE EDİYOR AÇIKLANMALI”

”İki takım da Türk futbolunun en önemli kulüplerinden. Kimsenin tırnağının kanamasından kıymetli değil hiçbir şey. Birisine birşey olacaksa şampiyonluğun hiçbir önemi yok. Herkes karşısındakini kardeşi, çocuğu olarak gördün. Galatasaray – Fenerbahçe maçı inşallah düzgün bir şekilde oynansın.”

TRABZONSPOR-FENERBAHÇE MAÇI HAKKINDA

”Çok boyutlu bir olay. Taraftarların sahaya girmemesi gerekiyor. Maç içerisindeki olaylar var. Suların atılması. Başka maçlarda da oldu. Birçok statta oldu. Sahaya giren tarafatar etkisiz hale getirilmişken bırakın futbolu, dışarıda bile yere düşmüş insana vurulmaması gerekiyor. Etkisiz hale gelmişken üstüne atlanması, tekme atılması da yanlıştır.”

”KAVGAYA KARIŞAN PFDK’YA SEVK EDİLMELİ”

”PFDK sevklerinde sürekli oyuncu sayısının azaltılacağı söyleniyor. Olaya karışan insanları sevk edersiniz, ayıklama yaparak sevk edemezsiniz. Kim kavgaya karıştıysa sevk edilmeli. Yerdeki insanlara vuran, koşan insanlara döner tekme atanlar.. Sevklerin iki günde yapılması gerekirken baskı yüzünden bunlar oluyor. Neyse adil olan o olsun. Hukuki olan şey; müfettişlerin bu olaya karışan herkesi PFDK’ya sevk etmesidir. Duyduğumuz şu;sayı gitgide azaltılıyor. Önce 4’e düşürülmüş, şimdi de 3’e düşürülmeye çalışılıyormuş”