Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galatasaray’dan MHK Görüntüsüne İlk Açıklama Geldi !

Süper Lig ekibi Galatasaray Kulübünün Başkan Yardımcısı Niyazi Yelkencioğlu, Merkez Hakem Kurulu’ndaki toplantıya ait olduğu ve gündemde flaş etki yaratan görüntülerle alakalı açıklamalarda bulundu.

Süper Lig ekibi Galatasaray

Sarı-kırmızılı kulüb, geçtiğimiz haftalarda oynadıkları Antalyaspor müsabakasındaki penaltı pozisyonu hakkında Merkez Hakem Kurulu’ndaki toplantıya ait olduğu iddia edilen görüntüler hakkında ilk açıklamasını yaptı.

Galatasaray’da  bugün HDİ Sigorta ile gerçekleştirilen sponsorluk anlaşmasının imza töreninde konuşan Niyazi Yelkencioğlu, son zamanda gündemden düşmeyen görüntüler hakkında açıklamalarda bulundu.

NİYAZİ YELKENCİOĞLU’NUN AÇIKLAMALRI

”Öncelikle bu konuyla ilgili kulübümüz daha detaylı bir açıklama yapacaktır. Amerika merkezli isimsiz bir hesaptan, konuşmaların önü ve arkası kesilerek bazı görüntülerin yayınlanması çok manidar.

Bu görüntüler o merciye nasıl ulaştı, nasıl kaydedildi? Onu merak ediyoruz. 13 Mart’ta Ali Koç’un bahsettiği görüntüler kendisine nasıl ulaştı? Fenerbahçe’nin  TFF’de nasıl bir yapılanması var? Bunlar aklımızdaki soru işaretleri.

Aynı hafta Fenerbahçe-Kasımpaşa maçındaki penaltı pozisyonuyla ilgili Hugh Dallas’ın yorumları, Ali Koç’ta varsa ve bizimle paylaşırsa seviniriz. Çünkü bizim maçla ilgili kısmı cımbızla çıkartıyorlar ama kendi maçlarında çok şaibeli pozisyonlar var onlarla konuşmalar maalesef meydana çıkmıyor. Bunlarla ilgili merakımız var. En kısa sürede ortaya çıkacağını tahmin ediyorum.”