Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Lewandowski 100 Milyon Euro’luk Gelen Teklifi Red Etti !

İspanya LaLiga ekiplerinden Barcelona’da forma giyen polonyalı yıldız Robert Lewandowski’ye, Suudi Arabistan takımlarından biri yıllık 100 Milyon Euro ödemeye hazırlanıyor. Dünya yıldızı Lewandowski ise takımı Barcelona’dan ayrılmak istemiyor.

İspanya LaLiga ekiplerinden Barcelona'da

Barcelona’da forma giyen Polonyalı yıldız Robert Lewandowski, Suudi Arabistan’dan gelen dev teklife rağmen Barcelona’da forma giymek istiyor.

Mundo Deportivo’da yer alan habere göre, Suudi Arabistan Ligi’nde bir takım, Lewandowski’ye yıllık 100 Milyon Euro teklif ettiği belirtildi. Ancak Barcelona ile sözleşmeyi devam eden yıldız oyuncu ise Katalan ekibinden ayrılmak istemediğini bildirdi.

”BARCELONA’DA MUTLUYUM”

Geçtiğimiz günlerde Barcelona ve geleceği hakkında gelen soruyu cevaplayan Lewandowski, ”Bir buçuk yıldır buradayım ve kendimi çok iyi hissediyorum, çok mutluyum.” şeklinde açıklama yaptı.

BARCELONA’DAKİ SÖZLEŞMESİ

polonyalı yıldız futbolcunun Barcelona ile olan sözleşmesi 2015 yılına kadar devam ediyor. Ayrıca Lewandowski’nin sözleşmesinde 2024-2025 sezonunda çıkacağı maç sayısına göre bir yıllık uzatma opsiyonu da ter alıyor.

BARCELONA PERFORMANSI

Robert Lewansowski, Barcelona’da toplamda çıktığı 85 maçta 53 gol ve 17 asist yapmayı başardı.