Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Joao Cancelo; ”Pep Guardiola Bir Yalancı”

Barcelona’nın portekizli yıldızı Joao Cancelo, eski hocası Pep Guardiola hakkında çok sert açıklamalarda bulundu.

Barcelona'nın portekizli yıldızı Joao

Boservisi İngiliz devi Manchester City’de bulunan ve Barcelona’da kiralık olarak forma giyen Portekizli yıldız Joao Cancelo, Pep Guardiola hakkında çok sert açıklamalarda bulundu.

Yıldız oyuncu Cancelo, ülkesinde A Bola’ya verdiği röportajda Manchester City ve Pep Guardiola hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Geçmişte Pep Guardiola, Cancelo’nun takım arkadaşları olan Rico Lewis ve Nathan Ake’den memnun olmadığını açıklamıştı. Bu sözlerin tekrardan Cancelo’ya hatırlatıması üzerine Cancelo, ”Guardiola yalan söyledi. Onlar için hiçbir zaman kötü bir takım arkadaşı olmadım. Bunu Rico Lewis ve Nathan Ake de sorabilirsiniz. Onlara karşı herhangi bir üstünlük veya aşağılık kompleksim yok ama Pep’in görüşü bu şekildeydi.” ifadelerini kullandı.

NEDEN SESSİZ KALDI?

Olaylara neden sessiz kaldığını belirten Cancelo, ”Seszim kaldım çünkü bu doğru değil. Manchester City bana biraz nankör davrandı. Orada bulunduğum yıllarda çok önemli bir oyuncuydum. Kulübe her zaman her şeyimi vermeye çalıştım. Soyuldum, saldırıya uğradım ama yine de bir sonraki gün Emirates’te Arsenal’e karşı maça çıktım.” sözlerini sarf etti.

Eski hocası Pep Guardiola’nın kabalıklara ve kitlelere çok daha hakim olduğunu söyleyen Cancelo, ‘‘Guardiola’nın medyadaki gücü benden daha fazla. Bu yüzden onun söyledikleri daha çok hatırlanıyor. Ben ise olaylarda sessiz kalmayı tercih ediyorum. Kendi adıma doğruyu söylediğimi bilmem benim için yeterlidir. Şeffaf bir insanım ve asla yalan söylemem.” dedi.