Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fenerbahçe’den İftar Yemeği İçin Aziz Yıldırım’a Özel Davet !

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, 27 Mart’ta eski başkanlar ve yöneticiler için düzenlenecek iftar yemeğine Aziz Yıldırım’ı da davet etti. Fenerbahçe’nin mesajı Aziz Yıldırım’ın yakınındaki isimleri aracılığı ile iletildi.

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe,

Sarı-lacivertli takımın yönetimi, 2 Nisan’da düzenlenecek olan olağanüstü genel kurul öncesinde düzenlenecek olan iftar yemeğine eski başkanlar ve yöneticiler davet edilecek ayrıca Fenerbahçe eski başkan Aziz Yıldırım’ı da davet etti.

Fenerbahçe yöneticilerinden Burak Kızılhan ve Fethi Pekin, kulübün eski başkanı Aziz Yıldırım’ın yanındaki isimler aracılığıyla 27 Mart’ta düzenlenen iftar yemeğine davet etti.

”ARAMIZDA OLMASI MUTLU EDECEK”

Burak kızılhan ve Fethi Pekin, ”Aziz Yıldırım başkanımızın bizimle olmasına büyük önem veriyoruz. Fikirlerini duymak isteriz. Kendisini de aramızda görmek bizi çok mutlu edecek.’‘ mesajını iletti.

Ayrıca eski başkan Aziz Yıldırım, başkanlıktan ayrıldığı zamandan bu yanan Fenerbahçe genel kurul ve Yüksek Divan Kurulu toplantılarına katılım sağlamıyor. Aziz yıldırım son olarak ”Fenerbahçe’nin tek sorunu var, başarı” camiaya birliktelik mesajı vermişti.