Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Pilates Hocası Sevgilisinin 16 Yaşındaki Kızına Taciz Etti!

İstanbul Kartal’da yaşayan P., pilates hocası sevgilisinin 16 yaşındaki kızını taciz ettiği iddiasıyla yargılanmaya devam ediyor. Tecavüze uğrayan 16 yaşındaki kızın yaşadıklarını not kağıtlarına yazdığı ve annesinin kızını olayı kapatmaya çalıştığı iddia edildi. Ancak İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Yılmaz P.’nin ‘Çocuğun cinsel istismari’ suçundan 8 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası talep ediliyor.

İstanbul Kartal'da yaşayan P.,

İstanbul Karatl’da yaşayan Yılmaz P.’nin pilates hocası sevgilisinin 16 yaşındaki kzını taciz ettiği iddiasıyla 8 yıldan 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Sevgilisinin 16 yaşındaki kızı yaşadıklarını not kağıtlarına yazdığı ortaya çıktı. Babasının şikayeti üzerine Yılmaz P. hakkında dava açılırken, kızın annesininde kızını ikna ederek olayı kapatmaya çalıştığı öne sürüldü.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede Sethat A. şikayetçi, 16 yaşındaki kız çocuğu G.I.A. mağdur, Yılmaz P. de şüpheli sıfatıyla yer aldı. İddianameye göre olay şu şekilde yaşandı; 2 çocukları olan Sethat A. ile Mucize P. 2019 yılında boşandı. Çocukların velayeti ise anne Mucize P.’ye verildi. Pilates hocalığı yapan Mucize P. 16 yaşındaki kızı G.I.A. ile birlikte yaşamaya başladı. Mucize P., Yılmaz P.’ye pilates dersi verdi. Bir süre sonra Yılmaz P. ile Mucize P. arasında gönül ilişkisi kuruldu. Yılmaz P. 2-3 ay boyunca pilates dersi almak için Mucize P.’ nin evine gidip gelmeye başladı.

GENÇ KIZIN ARKASINDAN GİDEREK YATAĞA YATTI

5 Şubat 2022 tarihinde Yılmaz P. Akşam saatlerinde Mucize P.’nin Kartal’da bulunan evine geldi. İkili sabaha kadar oturdukları sırada 16 yaşındaki G.I.A. tuvalete gitmek için kalktı. Yılmaz P. G.I.A.’nın geri uyumaması için ısrar ederek yanlarında oturmasını istedi. 16 yaşındaki kız bir süre oturduktan sonra annesi Mucize P.’nin yatak odasına giderek uyumak istedi. Odaya giderek yatağa yatıktan bir süre sonra Yılmaz P., G.I.A.’nın arkasından giderek yatağa yattı.

16 yaşındaki G.I.A.’nın arkasından sarıldığı sırada odaya anne Mucize P. geldi. Anne de Yılmaz P.’nin yanına uzandı. Şüpheli Yılmaz P. ise G.I.A.’nın vücudunun çeşitli yerlerine elleyerek taciz etti. O sırada bir yandan anne Mucize P.’nin de çeşitli yerlerine dokundu. Kısa süre sonra anne Mucize P., yatakta oturur pozisyona geldi, ardından da Yılmaz P. yataktan kalkarak odadan çıktı. İddianamede şüpheli olan Yılmaz P.’nin soruşturma aşamasında ifadesinde suçlamaları kabul etmediğini söylediği aktarıldı.

KIZI ŞİKAYETÇİ OLMASIN DİYE ANNE İKNA ETMEYE ÇALIŞMIŞ

Ayrıca iddianamede anne Mucize P. suçunu kabul ederek kızı G.I.A.’nın şikayetçi olmaması hususunda ikna etmeye çalıştığı belirtildi. İddianamede anne Mucize P.’nin bu eyleminden dolayı hakkında Aile Hukukundan Kaynaklanan Yükümlülüğün İhlali suçundan ayrıca savçılıkça soruşturma yürütüldüğü aktarıldı.

YAŞADIKLARINI NOT OLARAK YAZMIŞ

Tacize uğrayan 16 yaşındaki kız çocuğu G.I.A.’nın olayı anlattığı 6 sayfalık not kağıtları da dosyaya girdi. G.I.A, kendi el yazısıyla olay günü ve öncesini uzunca yazdığı görüldü. Olay gecesini şu şekilde anlattı;

”Annemin yatağına doğru ilerledim, Yılmaz da benim arkamdan geldi. Ben yatağa yattığım gibi arkama yattı. Sırtımı Yılmaz’a döndüm. Omuzumu ovuşturmaya başladı. Annem de geldi ve yanıma yattı o da. Yılmaz sol eliyle tişörtüme elimi soktu. Soldan sağa doğru elini gezdirdi. Sağ eliyle de annemim tşörtüne elini soktu. Annem hiçbir şey yapmadı. Gözleri kapalı duruyordu. Yılmaz’ın elini çektim ve ‘Yapma’ dedim. Bana ‘Hani masajdan hoşlanıyordun’ dedi. Annemse sadece ‘Heralde hoşlanmıyor Yılmaz yapma’ dedi. Yılmaz yatakta oturarak pozisyona gelerek ‘ben içeri gidiyorum’ dedi. Annem ‘ben de birazdan gelirim’ dedi. Annem biraz yattıktan sonra içeri gitti. Bu esnada sabah olmuştu nerdeyse.”