Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galatasaray, Icardi’nin Transferi Hakkında Açıklamada Bulundu!

Galatasaray’da forma giyen Arjantinli golcü oyuncu Mauro Icardi, transfer haberlerine konu olmaya devam ediyor. Sarı-kırmızılı kulübün yöneticisi Nihat Kırmızı, Galatasaray’ın yıldız oyuncusu Mauro Icardi hakkında açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'da forma giyen Arjantinli

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray’da Mauro Icardi etkisi ikinci sezonda devam ediyor. Arjantinli yıldız, Galatasaray formasıyla toplamda çıktığı 64 maçta 65 gole etki etti. Ayrıca Icardi Süper Lig şampiyonluğu yaşadı.

Mauro Icardi bu sezon sarı-kırmızılı kulüpte çıktığı 38 müsabakada 23 gol ve 11’de asist katkısında bulundu. Deneyimli oyuncunun adı Milan ile anılmaya başladı.

Galatasaray Yöneticilerinden olan Nihat Kırmızı, Radyospor’a bu konu hakkında açıklamalarda bulundu.

Nihat Kırmızı açıklamasında, ”8 haftamız kaldı, Icardi de tüm oyuncularımız gibi çok önemli oyuncumuz. Kendisi burada ve Galatasaray’da çok mutlu. Sosyal medya da paylaşıyor bunu. Futbolda dün, bugün ve yarın yoktur, herşey olabilir. Ama Icardi dahil tüm oyuncularımızla transferle ilgili bir şey konuşmuyoruz. Süper Kupa maçı dahil son 9 maçımız kaldı. Kimsenin transferle kafanı karıştırmak istemiyoruz.” sözlerini sarf etti.