Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Feyyaz Uçar ”Semih Kılıçsoy Beni Ağlayarak Aradı ”

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş’ın Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar, Milli takımda yaşanan Semih Kılıçsoy krizi hakkında açıklamalarda bulundu. Feyyaz Uçar, ” Hocam 3 gündür burdayım hiçbir idmana alınmadım burada çok mutsuzum. Beni buradan alın’ dedi” ifadelerini kullandı.

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın

Siyah-beyazlı kulübün Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar, A Milli takımdan, Ümit Milli takımına yollanan Semih Kılıçsoy ve Ajax forması giyen  Ahmetcan Kaplan hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

”SEMİH BENİ AĞLAYARAK ARADI”

NTV’nin YouTube kanalından yayınlanan Gündem Spor prpgramında açıklamalarda bulunan Feyyaz Uçar, ”Semih beni ağlayarak aradı. ‘Hocam 3 gündür burdayım hiçbir idmana alınmadım burada çok mutsuzum. Beni buradan alın’ dedi.” ifadelerini kullandı.

”ÜST AKIL VARSA DAHA DA ÜZÜCÜ”

Açıklamalarına devam eden Uçar, ”Beşiktaş’ın maçına gelenler Semih’i izlemek için geliyor. Evladımız üzüldü, onun peşinden giden çocuklar üzüldü. Üzerinde düşünülmemiş garip bir olay, bunun açıklaması daha da inandırıcı olmalıydı. Açıklamalr daha berbat. Kulüp bazında görüşmelerde tatmin edici bir cevap alamadık. Üst akıl varsa daha da üzücü olur. Bizim üzüntümüz oyuncumuza karşı yapılan tavır.” sözlerini sarf etti.

”AHMETCAN’A YAPILAN DA HAKSIZLIK”

Ajax forması giyen Ahmetcan Kaplan’ın da hakkının yendiğini belirten Feyyaz Uçar, ”Ümit Milli Takımı’n önemli bir maçı oduğu söyleniyor. Ümit Milli için yaşı tutan birkaç tane oyuncumuz daha var, o zaman onlar niye gitmedi? Bir tek Ahmetcan Kaplan ve Semih gitti. Ben hafta sonu Ajax maçını izlemeye gittim, sahanın em iyiysiydi Ahmetcan. Sadece Semih’e değil, o çocuğa yapılan da bir haksızlık var.” dedi.