Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İtalyan Yıldız Leonardo Bonucci, Fenerbahçe ile Yollarını Ayırıyor !

Fenerbahçe’nin devre arası transfer döneminde Alman ekibi Union Berlin’den transfer ettiği Leanardo Bonucci, Fenerbahçe’den ayrılma kararı aldı.

Fenerbahçe'nin devre arası transfer

Sarı-lacivertli takımın Ocak ayı transfer döneminde kadrosuna kattığı İtalyan oyuncu Leonardo Bonucci ile alakalı bir sıvak gelişme yaşandı.

Ocak ayı transfer döneminde Alman ekipleri Union Berlin’den transfer edilen tecrübeli stoper Bonucci, Fenerbahçe’den ayrılma kararı aldı.

Yeni takımı Fenerbahçe’de yeterince süre bulamayan ve bundan rahatsız olan 36 yaşındaki tecrübeli oyuncu, MSL’ten bir ekiple görüştüğünü ve prensip anlaşmaya vardığınu belirtti.

EURO 2024’TE MİLLİ TAKIMINDA OYNAMAK İSTİYOR

İtalyan yıldız Leonardo Bonucci’nin Fenerbahçe’ye transfer olma sebebini Union Berlin teknik direktörü Nenad Bjelica, İtalyan savunmacının Avrupa Şampiyonası’nda oynayabilmek için Fenerbahçe’ye transfer olduğunu açıklamıştı. Ancak tecrübeli oyuncunun Fenerbahçe’de şans bulamadığı için takımdan ayrılacağı ve son kez Avrupa Şampitonası’nda oynamayı istediği belirtildi.

BONUCCİ’NİN FENERBAHÇE PERFORMANSI

Devre arası transfer döneminde Fenerbahçe’ye katılan Leonardo Bonucci, Sarı-lacivertli kulübün formasıyla toplamda 379 dakika süre bılabildi. Bu müsabakalarda 1 asist katkısı sağladı takımına.