Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Genel Haberler

Mardin’de Belediye Başkanı Makamında Kadın Personeli Taciz Etti

Mardin’in Yeşilli ilçesinde mevcut belediye başkanı olarak görev yapan ve 31 Mart seçimlerinde yeninden aday olacak olan Hayrettin Demir’e ait görüntüler ilçeyi karıştırdı.

Mardin’in Yeşilli ilçesinde mevcut belediye başkanı olarak görev yapan ve 31 Mart seçimlerinde yeninden aday olacak olan Hayrettin Demir’e ait olan ve 2023 yılında kayıt altına alınan görüntüler ilçeyi karıştırdı.

KİMLİĞİ BELİRSİZ KİŞİLER TARAFINDAN SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILDI

57 yaşında olan 7 çocuk babası olan Demir’in belediye personeli olarak görev yapan 27 yaşındaki G.Y.’ye yönelik taciz olarak nitelendirilebilecek hareketlerin yer aldığı görüntülerin 2023 yılına ait olduğu belirtilirken, kimliği belirsiz kişiler tarafından sosyal medyada paylaşıldı.

VİDEO İLÇEYİ KARIŞTIRDI

Kısa süre içerisinde ilçe halkı arasında yayılan görüntülerin ortaya çıkmasının ardından G.Y.’nin belediyedeki görevine son verildiği ve başka bir belediyede görevlendirildiği ifade edildi.

BAŞKA BİR BELEDİYEDE GÖREVLENDİRİLMESİNİ “PROSEDÜR” OLARAK YORUMLADI

Söz konusu görüntülerle hakkında halktv.com.tr’ye konuşan Hayrettin Demir, görüntülerdeki kişinin kendisi olduğunu kabul etti ve hareketlerinin taciz olarak nitelendirileceğini belirtti. G.Y. ile arasında baba-kız ilişkisi olduğunu belirten Demir, görüntülerin ortaya çıkmasının ardından başka bir belediyede görevlendirilmesini ise “normal bir prosedür” olarak değerlendirdi.

DİĞER VİDEOLAR