Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ankara Çankaya’da Cinnet Geçiren Adam Karısını Öldürüp Oğlunu Yaraladı

Ankara’nın Çankaya ilçesinde cinnet

Ankara’nın Çankaya ilçesinde cinnet geçiren bir adam, bıçakla karısını öldürdükten sonra araya giren oğlunu ağır yaralayıp 5. kattan aşağı  atlayarak yaşamına son verdi.

Ankara’nın Çankaya ilçesinde koca, bıçakla karısını öldürdükten sonra araya giren oğlunu ağır yaralayıp 5’nci kattan aşağı atlayarak yaşamına son verdi.

ÖNCE KARISINI ÖLDÜRDÜ, ARDINDAN OĞLUNU YARALAYIP İNTİHAR ETTİ

Olay, dün gece Çankaya’nın Çukurambar mahallesinde meydana geldi. İddialara göre, Murat Çetinkaya (44) ile karısı Derya Çetinkaya (38) sebebi henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüştüğü olayda Murat Çetinkaya evde bulunan bıçağı eline alarak eşi Derya Çetinkaya’yı bıçakladı. O esnada araya giren oğlu C.K.Ç’yi (19) de bıçaklayan Murat Çetinkaya, cinnet geçirerek 5’nci katta bulunan dairesinden aşağı atlayarak intihar etti.

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Murat ve Derya Çetinkaya’nın olay yerinde hayatını kaybettiğini, C.K.Ç.’nin de ağır yaralı olduğunu belirledi. Ağır yaralı C.K.Ç.’ye ilk müdahaleyi olay yerinde yapan salık ekipleri en yakın hastaneye kaldırdı.

Çiftin arasında uzun zamandır sorun olduğu ve sürekli kavga ettikleri belirtildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.