Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Trabzonspor forması Giyen Stefano Denswil, Olaylı Maçı Anlattı!

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Hollandalı savunma oyuncusu Stefano Denswil, geçtiğimiz hafta oynanan Fenerbahçe maçında yaşanan olayları ülkesinin basınında değerlendirdi. Denswil’in açıklamaları.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Hollandalı savunma oyuncusu Stefano Denswil, geçtiğimiz hafta oynanan Fenerbahçe maçında yaşanan olayları ülkesinin basınında değerlendirdi. Denswil’in açıklamaları.

“BU ZEHİRLİ  ATMOSFERİ YAŞAMADIM”

Denswil sözlerine, “Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan bir maç ister Trabzon’da ister İstanbul’da oynansın her zaman çok gergin geçer. Çünkü Fenerbahçe bizim ezeli rakibimiz. Ancak bu maçtaki atmosfer kadar zehirli bir atmosferi daha önce hiç yaşamamıştım.” ifadelerini kullandı.

“YERDE BIÇAK GÖRDÜM”

Trabzonsporlu oyuncuların tehdit hissetmediğini söyleyen Denswil, “Oyuncularımız tehdit hissetmedi çünkü taraftarlar provokatif Fenerbahçeli oyuncuları arıyordu. Görüntüler, birisinin korner bayrağını alıp bir oyuncunun peşinden gittiğini ve yerde bir bıçak olduğunu gösteriyor” diye koştu.

“GÜVENLİĞİNİZİDE DÜŞÜNMEK ZORUNDASINIZ”

Olayların başladığı zamanlarda soyunma odasında olduğunu söyleyen Denswil, “Olaylar başladığı sırada neredeyse soyunma odasındaydım. Kısa süre içinde sahada onlarca taraftar vardı. Tabii ki olayları yatıştırmaya çalıştım. Trabzonsporlu oyuncuların Fenerbahçeli oyuncuları güvenli bir şekilde içeri sokmaya çalıştığını gördüğünüz videolar da var. Ancak böyle bir anda kendi güvenliğinizi de düşünmek zorundasınız, bu yüzden geç kaldığım için bir noktada içeri gitmeye karar verdim” diye sözlerine devam etti.

Tecrübeli oyuncu Denswil sözlerine son olarak, “Bu futbolun bir parçası değil, bunu görmek istemezsiniz ve buna göz yumulamaz ama burası Türkiye..” sözlerine sarf etti.