Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Joao Felix’ten Atletico Madrid İçin Açıklama

Geçtiğimiz Pazar günü oynanan Atletico Madrid – Barcelona müsabakasında taraftarların tepki gösterdiği Joao Felix, bu tepkiler için yapmış olduğu açıklamasında; ”Tribündeki taraftarlar, ben ordayken kulüpte neler olduğunu bilmiyor.” sözlerini sarf etti.

Geçtiğimiz Pazar günü oynanan

LaLiga ekiplerinden Atletico Madrid’den bu sezon başında Barcelona’ya kiralık olan transfer olan Portekizli oyuncu Joao Felix, iki takım arasında oynanan müsabakanın ardından açıklamalarda bulundu.

Oynanan maçta Atletico Madrid taraftarlarının kendisine tepki göstermesi sorulan yıldız oyuncu: ” Tribündeki taraftarlar, ben ordayken kulüpte neler olduğunu bilmiyor. Görüldüğü gibi eski takım arkadaşlarımla iyi anlaşamadığım dair söylentiler doğru değil. Samuel ve Lemar gelip bana sarıldılar ve konuştuk. Onlara karşı hiçbir düşmanlığım yok, onlarında da bana karşı olmadığı gibi. İnsanlar, kulüpte neler olduğunu bilmiyor.” açıklamasında bulundu.

Oynanan A.tletico Madrid müsabakasının 398. dakikasında fileleri havalandıran 24 yaşındaki futbolcu, bu sezon Barcelona’da çıktığı 34 maçta 9 gol attı ve 5 asist katkısında bulundu.