Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fenomen Bahar ve Nihal Candan Gözaltına Alındı

Moda yarışmaları il ünlü

Moda yarışmaları il ünlü sosyal medya fenomeni Bahar ve Nilay Candan, “Suç gelirlerini aklama” suçlamasıyla gözaltına alındırlar.

 

Katıldığı bir moda yarışmasında ünlü olan, sonrasında da sosyal medyadaki paylaşımlarıyla fenomen hale gelen Nihal Candan ve Bahar Candan kardeşler, devlet kurumlarından ihale yoluyla ucuza araç sattıklarını beyan ederek para topladıkları tespit edildiği ve çetenin paralarını akladığı belirlendi.

13 KİŞİDEN YAKLAŞIK 10 MİLYON LİRA TOPLADILAR!

Ağlarına düşürdükleri kişilere ucuza araç satışı yaparak güven kazandırdıkları, bu yöntemle araç talepleri alarak para topladıkları tespit edildi.

13 kişiden yaklaşık 10 milyon lira toplayan şüphelilerin ihalede sorun olduğu gerekçesiyle mağdurlara geri ödeme yapmayarak araç teslimi sağlamadıkları belirlendi.

CANDAN KARDEŞLER GÖZALTINA ALINDI!

Candan kardeşler, suç gelirlerini aklama suçlamasıyla İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Teknik ve fiziki takip sonucunda 6 şüpheli, 3 Mayıs’ta yakalanarak gözaltına alınmıştı. Şüphelilerden çete lideri olan eski polis memuru Onur Apaydın’ın da aralarında bulunduğu 5 kişi tutuklanmıştı.

ÇETE’NİN PARALARINI DA AKLADILAR

Çalışmalarına devam eden polis ekipleri, Candan kardeşlerin, söz konusu çetenin de paralarını akladığı tespit edildi.

Bunun üzerine ekipler isimlerini değiştirerek Gülnihal yapan Çiçek Nihal Candan, Aleysa Bahar Candan ve Hacı İsrafil Sağlam’a yönelik operasyon düzenledi.

Operasyonda 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.