Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fenerbahçe Süper Lig’den Çekiliyor Mu? Ali Koç Açıkladı

Fenerbahçe Kulübü, 2 Nisan Salı günü takımın Süper Lig’den çekilmesi hakkındaki konuları değerlendireceği Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı yapılmasına karar verdi.

Fenerbahçe Kulübü, 2 Nisan

Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında Trabzonspor’a konuk olan Fenerbahçe, mübakadan sonra yaşanan olaylarından ardından Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Fenerbahçe Kulübü, 2 Nisan Salı günü saat 17.00’de Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracaoğlu Spor Kompleksi’nde Genel Kurul Toplantısı yapacağını açıkladı. Toplantıda, Trabzon’da yaşanan olaylar ve Fenerbahçe Futbol A Takımı’nın Süper Lig’den çekilmesi dahil konular görüşülecek.

ALİ KOÇ’UN AÇIKLAMALARI

Açıklamalarda bulunan Fenerbahçe teknik direktörü Ali Koç: ”Dün gecenin mağduru Fenerbahçe Spor Kulübü’dür. Fiziki saldırıdan kendilerini koruyan Fenerbahçeli futbolculardır. Ne olduğunu sorgulayan, endişe eden taraftarlarımızdır. Artık bu iş çığrından çıkmıştır. Fenerbahçe’nin bu ülkede gördüğü muamele değildir. 3 Temmuz’da yaşananları biliyorsunuz, maddi manevi çok mağdur edildik. Ekonomik olarak herkesten öndeydik. Dün yaşananlara sadece futbol olarak bakmayın. Büyük resme bakın. Dünkü olaylar tamamen organizeydi. Federasyonun maçın devam etmemesi lazım demesi gerekiyordu. Rakibimizin siyasi ve bürokrasi gücünü biliyorsunuz, çekinmiş olabilirler. Bu maçın iptal edilmemesi olayın en büyük sorumlularıdır. 2 Nisan’da Olağanüstü Genel Kurula gidiyoruz. Allah’ın izniyle yapmamız gerekeni yapmamız gerekiyor, kendi göbeğimizi kendimiz kesmemiz lazım. Çünkü bunlar böyle devam edecek. Biz kendi ülkemizde bu muameleyi görmeyi kabul etmeyeceğiz. Gerekiyorsa da bir alt lige ineceğiz. Her gün ölmektense, bir gün löleceğiz ama geleceğimizi kurtarmak zorundayız.” ifadelerini kullandı.

Kongre üyelerine seslenen Başkan Ali Koç: ” Gelin kulübümüzün yanında durun. Hep beraber karar verelim. Çünkü bu gidişat gidişat değildir. İstenen Fenerbahçe’nin kazanmaması, başarılı olmaması, hatta sahalarda yer almaması. 3 ay sonra bırakıyorsunuz diye düşünenler olacak. Biz bu kararı alırsak ben bırakmıyorum. Bir alt ligde kulübün başkanı olarak tekrar Süper Lig’e çıkarır o zaman bırakırız.” dedi.