Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İsmail Kartal, Trabzon’da Yaşanan Olayları Anlattı !

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe Kulübü’nün teknik direktörü İsmail Kartal, Trabzonspor maçından sonra yaşanan olaylar hakkında Hürriyet’ten Mehmet Arslan’a açıklamalarda bulundu.

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe Kulübü’nün teknik direktörü İsmail Kartal, Trabzonspor maçından sonra yaşanan olaylar hakkında Hürriyet’ten Mehmet Arslan’a açıklamalarda bulundu.

İşte deneyimli teknik direktör İsmail Kartal’ın sözleri;

”TRABZON’DA GÜNLER ÖNCE BAŞLADI”

”Sezon başından bu yana biz saha içinde kalmaya gayret ediyoruz. Kimseyle tartışmaya, kimseye bulaşmamaya özen gösteriyoruz. Ama maalesef sürekli bir tarafa doğru itiliyoruz. Trabzon’da günler öncesinden başladı asıl olaylar.”

”BU DERECEYE VARDI OLAYLAR”

”Açıkça beyan edenler oldu, “Fenerbahçe’yi şampiyon yapmayacağız” diye. Olabilir. Haklarıdır. Bizi yenmek isteyecekler elbette. Ama insanları kışkırtmak.. Bu dereceye vardı olaylar. Üstelik bunu yapanlar kerli ferli işamdaları, toplumun önünde gelen isimler.”

” O GÜN OLAY ÇIKTI MI?”

“Maç bitti. Oyuncularım zor bir deplasmanda, zor bir maçı kazanmanın verdiği sevinçle orta sahada toplandı. Hep birlikte seviniyorlar. Bu sevincin tahrik olduğunu söylüyorlar. Kadıköy’de 23 maç yenilmediğimiz, namağlup oldığumuz bir dönemde Trabzonspor bizi yendi. Sevinçten kalecilerini havaya attılar. Kazandılar, sevinmekte haklılar. O gün tek bir olay çıktı mı?”

“KENDİNİ KORUMASIN MI?”

“Trabzonda’ki maç da biz kazandık ve oyuncularımız sevindi. Neden bundan gocunuyorsunuz? Futbolcum o saldırıda kendini korumasın mı? Ama asıl olaylar soyunma odası koridorlarında oldu. Kim kime vurdu belli değil. Antrenörleri olaya karıştı, saldırdı, kavgaya girdi. Bir ara Fred’e saldırdılar. Oğlum onu korumaya çalışırken, yaralandı. Kafasına davul tokmağı ile vurmuşlar. Gözlerinize inanamazsınız ama ortam tam can pazarına döndü”

“BAYGINLIK GEÇİRMİŞ”

“O anda Osayi-Samuel’e de bir saldırı oldu. 3 basamaklı bir merdivenden itilmiş, başını duvara vurmuş. O an da kısa küreli bir baygınlık da geçirmiş oyuncu.”

“ŞAMPİYON OLMAYALIM MI?”

“Sonra düşündüm. Biz şampiyon olmayalım mı? Şampiyonluğa oynamayalım mı? 5-1 mağlup olduğunuzda gülüyorsunuz. Ozaman bu tepkiyi o yenilgide niye göstermiyorsunuz?”