Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Genel Haberler

Özgür Özel’in “31 Mart’ta Erdoğan’a Oy Var Mı?” Sorusuna “Var” Dediler – İzle

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında Antalya Gazipaşa’da miting düzenledi. Mitinge katılan kalabalığa seslenen Özel, “31 Mart’ta Cumhurbaşkanı Erdoğan’a oy var mı?” diye sordu. Kalabalık ise “Var” cevabını verdi. Aldığı cevap üzerine durumu toparlamak isteyen Özel, “Yok işte yok” diye bağırdı. Çekilen görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Gazipaşa’da düzenlediği mitingde kendisini dinlemeye gelen kalabalığa “31 Mart’ta Cumhurbaşkanı Erdoğan’a oy var mı?” diye sorması üzerine “Var yanıtı” alınca durumu toparlamak isteyip “Yok işte yok” diye bağırdı.

“31 MART’TA CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A OY VAR MI?”

CHP Genel Başkanı Özgür Özeli, Isparta ve Burdur mitinginin ardından Antalya’da Gazipaşalılarla bir araya geldi. Özel miting alanındaki kalabalığa, “31 Mart’ta Cumhurbaşkanı Erdoğan’a oy var mı?” diye sordu.

“VAR”

Toplanan kalabalık Özel’in bu sorusuna “Var” şeklinde yanıt verdi. Bunun üzerine şaşkınlığını gizlemeye çalışan CHP lideri Özel, “Yok işte yok” diye bağırdı. Yaşanan bu olay sosyal medyada büyük ses getirdi.

DİĞER VİDEOLAR