Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Josef de Souza’dan Fenerbahçe’ye Gönderme !

Bir dönem Fenerbahçe ve Beşiktaş forması giyen Josef de Souza, olay çıkan Trabzonspor ile Fenerbahçe maçından sonra yaşanan olaylar hakkında bir paylaşımda bulundu.

Bir dönem Fenerbahçe ve

Bir dönem Fenerbahçe ve Beşiktaş forması giyen Josef de Souza, olay çıkan Trabzonspor ile Fenerbahçe maçından sonra yaşanan olaylar hakkında bir paylaşımda bulundu.

”EN AĞIR ŞEKİLDE CEZALANDIRIN”

Trabzonspor – Fenerbahçe maçındaki olaya benzer bir olayı MKE Ankaragücü müsabakasında yaşadığını belirten Souza; ”Türk futbolunun bugünkü gibi olaylarla sınırlı olmadığını biliyorum ama bunun önüne geçmek için TFF’nin sporcuları koruması ve olaylara karışan taraftar ve kuşüpleri cezalandırması gerekiyor. En ağır şekilde cezalandırın! ” açıklamasında bulundu.

FENERBAHÇE’YE GÖNDERME!

Daha sonra başak bir paylaşımda bulunan Josef de Souza; ”Takım arkadaşlarımı ve hakemleri savunduğum için yargılandım, bugün Fenerbahçeli oyuncuların onurlandırılmasını isterdim. Çünkü onlar cesurdu. Taraftarların ağır şekilde cezalandırılmasını isterdim. Futbol sahada kazanılır ve kaybediliyor. Birçok Fenerbahçe taraftarı takım arkadaşlarımı savunduğum için cezalandırmamı istedi, bugün onların yüzlerini görmek isterim!” açıklamasında bulundu.

NE YAŞANMIŞTI?

Geçtiğimiz sezon Süper Lig’de MKE Ankaragücü – Beşiktaş müsabakasının son bölümünde tribünlerin sahaya inmesi sonucunda fiziksel kavgada Beşiktaşlı futbolcu Josef de Souza 1 maç men cezası almıştı.