Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Genel Haberler

Beşiktaş’ta Fernando Santos’un İptal Edilen Penaltı Açıklaması

Süper Lig’in 30. haftasında Beşiktaş kendi sahasında Antalya’ya 2-1 yenildi. Maç sonu açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, “Beşiktaş ve bu maçı kazanmayı hak etmiştik” dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Beşiktaş’ın kendi sahasında Antalyaspor’a 2-1 yenilmesinin ardından açıklamalarda bulundu.

GARİP BİR PENALTI KAÇTI

Fernando Santos maç sonunda yaptığı açıklamada, “Son 2 maçtan farklı bir maç oldu, ciddi fırsatlar yakaladık. İkinci yarı için söylenecek bir şey yok, olmadı bir türlü…

İdmanlarda sürekli Rashica penaltıları atıyordu ve şimdiye kadar penaltı kaçırdığını görmedim idmanda. Bugünkü büyük bir şanssızlıktı. Bizim penaltı sıralamamız zaten net. Cenk 1. sırada, Rashica, Semih, Aboubakar dörtlüsü. Yani bu şekilde bir sıralamamız var. Bu bizim belirlediğimiz bir şey. Oyuncular bazen bunu saha içerisinde yapabilirler. O atmak ister. Tabi ki bizim genel olarak sistemimiz bu şekilde.

Dediğim gibi çok iyi penaltı atan bir oyuncu Rashica. Ama bu garip bir şekilde penaltı kaçtı. Şanssızlık diyelim yani böyle bir durum oldu. Kimse de yaşamadığı bir durumdur bu bence, ama oluyor.

DİĞER VİDEOLAR