Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beşiktaş – Antalyaspor Maçı Ne Zaman? Saat Kaçta? Hanhi Kanalda?

Süper lig’in 30. haftasında Beşiktaş sahasına Sergen Yalçın’ın başında olduğu Antalyaspor’u konuk ediyor.Lig’de iki haftadır kaybeden Beşiktaş, bu müsabakayı kazanıp lig’de üçüncülük için çıkış arıyor. Peki Beşiktaş – Antalyaspor maçı ne zaman? Saat kaçta ? Hangi kanalda?

Süper lig'in 30. haftasında

Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında Beşiktaş kendi sahasına Antalyaspor’u konuk ediyor. Siyah-beyazlı kulüp son 2 haftadır aldığı mağlubiyetllerden dolayı teknik direktör Fernando Santos eleştirilerin odak noktası haline geldi. Portekizli deneyimi teknik direktörün tek amacı bügünkü müsabakayı kazanmak. Konuk takım Antalyaspor’da ise Sergen Yalçın müsabakayı kazanıp Avrupa iddiasını sürdürmek isteyecek. İşte zorlu müsabakaya dair tüm detaylar.

MUHTEMEL 11’LER

Beşiktaş: Mert, Svensson, Worrall, Colley, Zaynutdinov, Demir Ege, Gedson, Muci, Rshica, Cenk, Semih

Antalyaspor: Helton, Bahadır, Bünyamin, Veysel, Saric, Erdoğan, Kaluzinski, Ufuk, Streek, Buksa, Larson

BEŞİKTAŞ’TA 8 EKSİK

Beşiktaş’ta,  Antalyaspor karşısında Alex Chamberlain, Amir Hadziahmetovic, Tayfur Bingöl, Salih Uçan ve Al Musrati sakakatlıkları nedeniyle bumaçta forma giymeyecek. Necip Uysal, Rachid Ghezzal ve Arthur Masuaku sarı kart cezalısı oldukları için bu maçta forma giyemeyecekler.

BEŞİKTAŞ 2 MAÇTIR GALİP GELEMİYOR

Beşiktaş, Trendyol Süper lig’de çıktı 2 müsabakadan mağlup ayrılıyor. 28. haftada Tüpraş Stadyumu’nda oynan müsabakayı 1-0 Galatasaray kaybettiler,bir sonraki hafta da Gaziantep FK’ya deplasmanda 2-0 mağlup oldular. Kara Kartal bu maçlarda rakip fileleri sarsamadı.

BEŞİKTAŞ – ANTALYASPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Beşiktaş – Antalyaspor müsabakası 16 Mart Cumartesi (bugün) saat 20.30’da başlayacak ve müsabaka beIN Sport ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.