Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Carlo Ancelotti’den Manchester City Açıklaması !

İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti, UEFA Şampiyonlar ligi çeyrek final’de eşleştikleri Manchester City hakkında açıklamalarda bulundu.

İspanya La Liga ekiplerinden

İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti, UEFA Şampiyonlar ligi çeyrek final’de eşleştikleri Manchester City hakkında konuştu.

Deneyimli Teknik Direktör Ancelotti açıklamasında: ”Amacımız Şampiyonlar Ligi’ni kazanmak. Eğer bunu istiyorsak en iyi takımları yenmemiz gerekiyor.” dedi.

”BRAHİM DİAZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ”

Fas Milli Takımını seçen Diaz hakkında Ancelotti: ”Brahim Diaz, Real Madrid için çok önemli bir oyuncxu. Fas Milli Takımı’nı seçmesini doğru buluyorum. Çok iyi işler yapan bir takım.” açıklamasında bulundu.

Carlo Ancelotti: ”Kendimizi her zamankinden daha iyi hissediyoruz. La Liga’da iyi bir konumdayız. Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finaldeyiz ve Courtois ile Militao geri döndü. Açıkçası ben iyimserim.” ifadelerini kullandı.

”İNTİKAM DÜŞÜNCEMİZ YOK”

Mamchester City hakkında konuşan deneyimli teknik direktör: ”Manchester City’den intikam almak gibi bir düşüncemiz yok. Bunu sadece bizi yarı finale götürecek bir çeyrek final eşleşmesi olarak görüyoruz.” sözlerini sarf etti.