Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Manchester City’den Real Madrid Eşleşmesine Tepki !

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final kura çekiminde, geçen sezon Real Madrid ile eşleşen Manchester City bu sezonda İspanyol devi ile eşleşti. Bu eşleşmeden sonra City tarafından tepki geldi.

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek

UEFA Şampiyonlar ligi çeyrek finalde Real Madrid ile eşleşen Manchester City’den kura hakkında çarpıcı bir açıklama geldi.

Manchester City’nin sportif direktörü Txiki Begiristain, Real Madrid eşleşmesi hakkında: ”Utanç verici! Bu toprlardan bıktım, her şey aynı! Geçen yıl çekilen kuranın aynısı, sadece Liverpool ile Arsenal değişti. Geçen yıl neler olduğunu ve finale nasıl kalmayı başardığımızı hatırlatmaya çalışacağız.” açıklamasında bulundu.

İspanya devi Real Madrid’i değerlendiren Begiristain: ”Şampiyonlar Ligi’nde en çok şampiyon olan takım. Bu turnuvada tutarlılık gösteriyorlar. Şampiyonlar Ligi Real madrid’in turnuvası. La Liga’da iyi oynamıyor olabilirler ama Şampiyonlar Ligi’nde iyi iş çıkardışar. Ancak biz de kendimizi güçlü bir takım olarak görüyoruz ve bu sezon iyi bir turnuva oynuyoruz.” ifadelerini kullandı.