Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Edin Dzeko’dan Trabzonspor Açıklaması: ‘Rövanşı Alalım’

Süper Lig’de Şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe, Ligin en kritik müsabakalarından birisine çıkıyor. Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Edin Dzeko, Trabzonspor maçı öncesinde takım arkadaşlarına bir konuşma gerçekleştirdi.

Süper Lig'de Şampiyonluk yarışı

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi’nde adını çeyrek finale yazdırmayı başardı ve hemen ardından zorlu maç için kollar sıvandı. Fenerbahçe ligin 30. haftasında en krik müsabakalarından birtanesine çıkacak ve bunun için kollar sıvandı.

Fenerbahçe’nin Boşnak yıldızı Edin Dzeko, Trabzonspor maçı öncesi takım arkadaşlarına bir konuşma geçekleştirdi.

Adin Dzeko açıklamasında: ”Maçın önemini anlatmama gerek yok, hepiniz en az benim kadar iyi biliyorsunuz. Ancak bu deplasmanı birçoğunuz gibi ben de ilk kez tecrübe edeceğim. Daha önce orada maça çıkan arkadaşlarımız atmosferin ne kadar yüksek olduğundan bahsetti.” dedi.

”RÖVANŞI ALMALIYIZ”

Dzeko: ‘‘Bizim için kritik nokta saha içinde sakin kalabilmek. Son haftalarda tansiyonu yüksek maçlar oynadık. Kalitemizle her takımı yenecek güçteyiz. Yeter ki sadece saha içine odaklanalım ve bize yakışan şekilde mücadele edelim.” ifadelerini kullandı.

37 yaşındaki tecrübeli oyuncu bu sezon ligdeki tek yenilgiyi Trabzonspor karşısında aldıklarını belirterek: ” Şampiyonluk yolunda zaten kazanmamız şart. Ancak diğer yandan, bize tek mağlubiyeti yaşatan rakibimizden rövanşı almak da ayrı bir önem. Taraftarımız yanımızda olmayacak ancak çok güzel bir galibiyet hediye etmeliyiz.” sözlerini sarf etti.