Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Süper Kupa Maçının Bilet Gelirleri Depremzedelere Bağışlanacak!

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamada, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa maçının bilet gelirlerinin iki kulübün ortak kararıyla depremzedelere bağışlanacağı açıklandı.

TFF’den yapılan açıklamada, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa maçının bilet gelirlerinin, iki kulübün ortak kararıyla depremzede vatandaşlara bağışlanacağı duyuruldu.

“BİLET GELİRLERİ DEPREMZEDE VATANDAŞLARIMIZIN YARARINA BAĞIŞALANACAK”

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan açıklamada, “2022-2023 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Galatasaray A.Ş. ile 2022-2023 Sezonu Ziraat Kupası Şampiyonu Fenerbahçe A.Ş. arasında Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu’nda 7 NisaN 20224 Pazar günü saat 21.30’da oynanacak olan 2023 Turkcell Süper Kupa müsabakasının bilet gelirleri, Türkiye Futbol Federasyonu ve iki kulübün ortak kararı ile 6 Şubat depremlerinden etkilenen depremzede vatandaşlarımız yararına bağışlanacaktır.” ifadeleri kullanıldı.

 

SÜPER KUPA MAÇI NE ZAMAN?

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak olan Süper Kupa finali 7 Nisan Pazar günü saat 21.30’da Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu’nda oynanacak.