Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Edin Dzeko Fenerbahçe Maçından Sonra Açıklamalarda Bulundu!

Fenerbahçe’de forma giten tecrübeli oyuncu Edin Dzeko, Pendikspor maçının ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'de forma giten tecrübeli

Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında Fenerbahçe konuk ettiği Pendikspor’u 4-1 mağlup etmeyi başardı. Mücadeleden sonra Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu Edin Dzeko dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Edin Dzeko maçı değerlendirere; ”Zor bir maçtı. Zor maçın üstesinden geldik. İlk yarı ne kadar oynandı bilmiyorum. Sizlerin bir fikri var mı topun ne kadar oyunda kaldığına dair! Gerçekten utanç verici. Yemin ediyorum. İlk defa da olmuyor bu. Bizleri geriyor bu. Hakemler buna müsade ediyorlar. Maç 2 dakika oynanıyor, 5 dakika duruyor. 2 dakika daha oynanıyor, 1 dakika duruyor. Bu tarz durumlardada biz sarı kart görüyoruz. Her maçta il 15 dakikada 2-3 sarı kart görüyoruz. Gerçekten garip bir durum!” değerlendirmesinde bulundu.

Dzeko müsabaka içindeki kararlara tepki göstererek; ”Devre arasında ‘Bu tarz olaylara enerjimizi harcamayalım’ diye konuştuk. Bunları değiştiremiyoruz. Her maç bu tarz şeyler oluyor. Bu tarz şeylerin olmasına her maö daha fazla izin veriliyor. Bana düşmemeliyiz diye konuştuk aramızda. Futbol böyle diğil, futbol böyle oynanmaz. Bu şekilde oyun durmaz.” sözlerni sarf etti.

Açıklamasına devam eden Dzeko; ‘‘Türk futbolu açısından, dışarıdan bakan insanlara güzel bir imaj çizmiyor bu durum. İlk yarının 23 dakika oynanması utanç verici!” dedi.

Tecrübeli futbolcu Dzeko ayrıca; ”Bizim her maçımız çok zor geçiyor. Bizim 10 oyuncumuz ce sınırında. Bu da garip bir durum. Hakemler, diğer maçlarda sarı kartlarını unutuyorlar. Şampiyonluk şansı yüzde 50 yüzde 50 diyeceksek hakemlerin de adil davranması gerekiyor. Maçlar saha içinde kazanılacaksa hakemlerin de eşit davranması gerekiyor, farklı değil.” ifadelerini kullandı.

Edin Dzeko; ”Şunu düşünüyorum, birazcık daha fazla Avrupa maçları izlesin hakemler. Avrapa’da maçlar nasıl yönetiliyor, izlesinler. Avrupa’da aldığımız 3-0’lık galibiyet, hakemin performansına bakarsak bu durum çok garip değil. Avrupa’daki hakemler takıma göre karar vermiyorlar. Ne görüyorlarsa onu çalıyorlar.”

Önümüzdeki hafta Trabzonspor hakkında konuşan Dzeko; ”Trabzonspor maçında verilecek hakem kararlarını merak ediyorum. Bizim yardıma ihtiyacımız yok. Bizim tek istediğimiz adalet. Ondan sonra maçı kazanır kaybederiz, oluruz. Önemli olan her takıma aynı şekilde davranmaları.” dedi.