Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SelçukSports – Fenerbahçe-Pendikspor Maçını Canlı İzleme – BeIN

Süper Lig’in 29. haftasında

Süper Lig’in 29. haftasında Fenerbahçe kendi sahasında Pendikspor’u konuk edecek. Galatasaray’la 1.’lik mücadelesi veren Fenerbahçe için aradı puan farkının açılmaması açısından önemli karşılaşma olacak. Pekala Fenerbahçe – Pendikspor maçı ne zaman? Fenerbahçe – Pendikspor maçı saat kaçta? Fenerbahçe – Pendikspor maçı hangi kanalda? Fenerbahçe – Pendikspor maçının hakemleri kimler? Fenerbahçe – Pendikspor maçının muhtemel 11’leri kimler? işte detaylar…

Süper Lig’in 29. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe-Pendikspor karşılaşması Ülker Stadyumunda oynanacak. Pekala karşılaşma ne zaman? saat kaçta? hangi kanalda? muhtemel 11’leri kimler? hakemi kim? işte detaylar…

Fenerbahçe-Pendikspor Karşılaşması Ne Zaman? Saat Kaçta? Hangi Kanalda?

Süper Lig’in 29. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe-Pendikspor karşılaşması 10 Mart (Bugün) saat 19:00’da Ülker Stadyumunda oynanacak. Karşılaşma BeIN Sports 1 ekranlarında canlı olarak yayınlanacaktır.

Fenerbahçe-Pendikspor maçını BeIN Sports 1 ekranlarında canlı olarak izlemek için TIKLAYIN!

Karşılaşmanın Hakemleri!

Süper Lig’in 29. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe-Pendikspor karşılaşmasını Kadir Sağlam yönetecek. Sağlam’ın yardımcılıklarını Mustafa Sönmez ve Candaş Elbil yapacak.

Karşılaşmanın 4. hakemliğinde ise Burak Pekkan görev alacak.

Muhtemel 11’ler

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi-Samuel, Djiku, Oosterwolde, Ferdi, Fred, Mert Hakan, Cengiz Ü., Szymanski, Tadic, Dzeko

Pendikspor: Erdem, Rassoul, Erdem Özgen, Berkay, Sequeira, Lusamba, Badou, Ndiaye, Cekici, Halil, Thiam, Umut

FENERBAHÇE-PENDİKSPOR karşılaşmasını lütfen selçuksport – inattv – vegoltv – canlimacizle – taraftarium24 – livetv – justintv – macortami – canlifutbolaz – matbet – hahasport gibi kaçak yayın yapan siteler üzerinden izlemeyiniz.