Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun’dan Açıklamalar !

EMS Yapı Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun ve Kulübün Basın Sözcüsü Gökhan Karagöl kaybettikleri Alanyaspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

EMS Yapı Sivasspor teknik

Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında Sivasspor konuk ettiği Corendon Alanyaspor’a 2-0 mağlup oldu. Mücadeleden sonra EMS Yapı Sivasspor teknik direktörü ve Sivasspor basın sözcüsü Gökhan Karagöl müsabaka hakkında açıklamalarda bulundu.

Maçın hakemini değerlendiren Bülent Uygun; ”Maçın hakemi Ali Şansalan, Alanyasporlu futbolcularla sarmaş dolaş. Bizimkilere gelince bağırmalar olsu. Futbolcularımı engelleyen bir hakem vardı. Bana 3 maça ceza aldıran hakemin 4 hafta sonra buraya maç verdiren MHK’ye de diyecek söz bulamıyorum.” ifadelerini kullandı.

Müsabakanın hakemini değerlendiren Sivasspor basın sözcüsü Gökhan Karagöl ise; ”Maçı standartlarda yönetmedi, kartlarda hep aleyhimize çok ciddi kartlar ve ikili mücadelelerde aleyhimize kararlar verdi. Charisis’in pozisyonunda oyunu disiplin altında tutmak, oyuncuyu sahada çocuğunu azarlar gibi zarlamakla olmaz. Biz bunu kesinlikle kabul etmiyoruz. Onun için daha adaletti, daha standartlarda her iki takıma ayını şekilde kartların ve mücadelelerin de faullerin verildiği bir maç olması gerekirdi. Bundan sonra da böyle gerekir.” açıklamasında bulundu.