Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Emre Belözoğlu’ndan Fenerbahçe’yi Kızdıracak Sözler !

Trendyol Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu, son zamanlarda yaşanan olaylar hakkında açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz haftalarda Galatasaray maçından sonraki yaptığı açıklamalara değinen Emre Belözoğlu, Fenerbahçe ile ilgili hayali olmadığını ve kendini Fenerbahçe’ye ait hissettiğini söyledi.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden

Teknik direktörlük kariyerine Başkent ekiplerinden MKE Ankaragücü’nde devam eden Emre Belözoğlu, katıldığı bir programda geçtiğimiz günlerde yaşanan olaylar hakkında açıklamalarda bulundu.

”SÖZLERİMİN ARAKASINDAYIM”

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray ile oynadıkları maçtan sonraki yaptığı açıklamalarına değinen Belözoğlu; ”Bireysel olarak sözlerimin arkasındayım. Giren ve çıkan oyunculara bakarsak böyle. Ligin en iyi kalecisi, stoperi, 6 numarası, 10 ve 9 numarası Galatasaray’da. Bu bir tespit. Galatasaray’a kendimizi tekrar göstermek için yapılmış bir tespit değil. Çok seneler önce tercihimi yaptım. Bir futbol adamı olarak tespit yaptım. Fenerbahçe’nin alınmasını gerektirecek bir şey yok. Fenerbahçe için de ‘Son 20 yılın en iyi kadrosunu kurdu’ dedim. Bizim söylediğimiz ayet değil. İnsanlar algı oluşturmaya çalışıyor. Bu artık gerçeğin önüne geçti.” açıklamalarında bulundu.

”FENERBAHÇE İLE İLGİLİ BİR HAYALİM YOK”

Bir dönem efsanesi olduğu Fenerbahçe hakkında konuşan Belözoğlu; ”Fenerbahçe’ye kendimi ait hissettim. Hayatın gerçeklerini, bana küfür eden insanlardan önce gördüm. 16 yaşından beri profesyonel bakış açısını hayatıma getirdim. Bunları söylerken, bir çaba içerisinde değilim. Hayatımda kimseye ihtiyacım yok. Fenerbahçeli olduğumu da samimice söyledim. Fenerbahçe’ye teknik direktör olma hayalim yok. Fenerbahçe ile ilgili hiçbir hayalim yok. Zaten Fenerbahçe’de her görevi yaptım. Bunları ben istedim diye değil, beni istediler diye yaptım. Fenerbahçe, beni isterse o gün karar veririz. İstemezse, hayatıma çok güzel bir şekilde devam ederim. Hayatımda hiç plan yapmadım. Çocukken Fenerbahçeliydim, Galatasaray’da oynadım. Kaderin önüne geçemezsin. Kaderci ve teslim olmuş hayata sahibim. Fenerbahçe’de futbol oynamayı hayal etmedim. Karşıma geldi, Fenerbahçe’yi çok sevdim, ait hissettim. Ben istedim diye olmadı, Fenerbahçe beni istedi diye oldu.” sözlerini sarf etti.