Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Galatasaray Maçı Değerlendirdi

Çaykur Rizespor teknik direktörü İlhan Palut, Galatasaray maçından sonra önemli açıklamalarda bulundu.

Çaykur Rizespor teknik direktörü

Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında Galatasaray evine konuk ettiği ÇAykur Rizespor’u 6-2’lik skorla yenmeyi başardı. Müsabakadan sonra Çaykur Rizespor teknik direktörü İlhan Palut müsabaka hakkında açıklamalarda bulundu.

İlhan Palut müsabaka hakkında; ”Savunma anlamında iyi günümüzde değildik. Çok kötü günümüzdeydik. Ofansif anlamda bir şeyler yapmaya çalıştık, direndik. Böyle kötü deplasmanda böyle kötü defans yaparsanız, belki böyle kötü skor olmaz ama yenilirsiniz. Gelen topların birçoğunun gol olması, hak ettiğimiz yenilgiyi daha ağır bir hale getirdi. Toparlanacağız ve daha iyisini yapmaya çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

İlhan Palut Çaykur Rizespor taraftarlarından mağlubiyetten dolayı özürdilerek  şu cümleleri kaydetti;

”Yediğimiz ilk gole kadar dengeli bir maçtı. 2-0’dan sonra oyuna tutunmaya çalıştığımız anlarda golü bulduk. ‘Acaba oyuna tutunabilir miyiz, yeniden maça dahil olabilirmiyiz? dediğimiz anlarda gol yemeye devam ettik. Hem 2-1’den sonra hem de 4-2’den sonra Galatasaray bize umutlanma şansı bile vermedi. Topun arkasında savunma yaparken iyi değildik. Kaybettiğimiz toplar sonrası dönüşlerde kritik müdahalelerle atakları sonlandırma anlamında da iyi savunma yapamadık. Top bizdeyken üretmeye çalıştık, pozisyonlara girdik. Ancak çok kötü defans yaptık. Böyle bir deplasmanda bu kadar kötü defans yapınca yenilgi kaçınılmaz olur. Bunun üzerine kalemize gelen topların büyük yüzdesi gol olunca da bu mağlubiyet ağır bir skor halini aldı. Kötü sonuçtan dolayı camiamızdan özür diliyoruz. Kötü bir performans sergiledik. Galatasaray’ı da tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.