Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İbrahim Üzülmez’den Fenerbahçe Açıklaması!

Süper Lig ekiplerinden Pendikspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Fenerbahçe müsabakası hakkında açıklamalarda bulundu.

Süper Lig ekiplerinden Pendikspor

Süper Lig ekiplerinden Pendikspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Fenerbahçe müsabakası hakkında açıklamalarda bulundu.

”FENERBAHÇE MAÇI ÇIKIŞIMIZ OLACAK”

TRT Spor’a açıklamalarda bulunan İbrahim Üzülmez; ‘‘Konyaspor karşılaşmasında istediğimiz başlangıcı yapamadık. Kötü oynadık. 3 gün oyuncularımızla beraberdik. Onları mental anlamda yukarı taşımaya çalıştık. Ben daha fazla bir reaksiyon göstereceklerini düşünüyordum. Çok iyi oynamamamıza rağmen 4 pozisyonumuz var. Bunları değerlendirebilseydik kötü oynadığımız maçta belkide puan ya da puanlar alabilirdik. Bu takımı ligde tutmak için görevimizi en iyi şekilde yerine getirmemiz gerekiyor. Bundan önce yaptığımız hataları yapmamaya çalışacağız. Oyuncularımıza inanıyoruz. Oyuncuların o özgüveni için bir kıvılcıma ihtiyaç var. Başlangıcımız kötü oldu bitirişimiz iyi olacak inşallah Fenerbahçe maçıyla beraber çıkışa geçeceğimize inanıyoruz.” açıklşamasında bulundu.

Bu hafta sonu oynayacakları Fenerbahçe maçı hakkında konuşan İbrahim  Üzülmez; ”Fenerbahçe  maçı zor bir maç. Maçın favosrisidir. Fenerbahçe’ye gidip teslim mi olacağız yoksa bir reaksiyon gösterip puan yada puanlar mı alacağız! Dünden beri Fenerbahçe’nin analizlerini yapmaya çalışıyoruz. Bu akşam maçları var inşallah ülkemiz için güzel bir sonuç alırlar. Pazar günkü maçı bizim için çıkış maçı olarak görüyoruz. Oyuncularım da o reaksiyonu gösterecektir.” sözlerini sarf etti.