Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SelçukSports – Union Saint Gilloise-Fenerbahçe Maçını İzle EXXEN

Temsilcimiz Fenerbahçe UEFA Avrupa

Temsilcimiz Fenerbahçe UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turunda Belçika’nın Union Saint Gilloise takımına konuk olacak. Sarı-lacivertliler ilk maçta skor avantajını kazanarak İstanbul’a dönmeyi hedefliyor. Pekala Union Saint Gilloise – Fenerbahçe karşılaşması ne zaman? Union Saint Gilloise – Fenerbahçe maçı saat kaçta? Union Saint Gilloise – Fenerbahçe maçını kim yönetecek? Union Saint Gilloise – Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Union Saint Gilloise – Fenerbahçe maçının muhtemel 11’leri kimler? işte detaylar…

UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turunda mücadele edecek olan temsilcimiz Fenerbahçe Belçika’nın Union Saint Gilloise takımına konuk olacak. Pekala karşılaşma ne zaman? saat kaçta? hangi kanalda? muhtemel 11’leri kimler? hakemi kim? işte detaylar…

Union Saint Gilloise-Fenerbahçe Maçı Ne Zaman? Saat Kaçta? Hangi Kanalda?

UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turunda mücadele edecek olan temsilcimiz Fenerbahçe ile Belçika’nın Union Saint Gilloise takımı arasında oynanacak olan karşılaşma 07 Mart (Bugün) saat TSİ 23:00’da Lotto Park’ta oynanacak. Karşılaşma EXXEN Spor ekranlarında canlı olarak yayınlanacaktır.

Union Saint Gilloise-Fenerbahçe Maçını Canlı Olarak EXXEN Spor’da İzlemek İçin TIKLAYIN!

Maçı Portekizli Hakem Yönetecek…

Union Saint Gilloise-Fenerbahçe karşılaşmasını Portekizli hakem João Pedro Silva Pinheiro yönetecek.

Pinheiro’nun yardımcılıklarını Bruno Miguel Alves Jesus ve Luciano António Gomes Maia yapacak.

Karşılaşmanın 4. hakemliğinde ise Portekizli hakem Miguel Bertolo Nogueira görev alacak.

Fenerbahçe’nin Maçının Muhtemel 11’leri

Livakovic, Ossayi-Samuel, Çağlar, Djiku, Ferdi, Krunic, Fred, Cengiz, Szymanski, Tadic, Batshuayi

Rövanş 14 Mart’ta Oynanacak

UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turunda mücadele edecek olan temsilcimiz Fenerbahçe ile Belçika’nın Union Saint Gilloise takımı arasında rövanş karşılaşması 14 Mart Perşembe günü oynanacak.

Union Saint Gilloise-Fenerbahçe karşılaşmasını lütfen selçuksport – inattv – vegoltv – canlimacizle – taraftarium24 – livetv – justintv – macortami – canlifutbolaz – matbet – hahasport gibi kaçak yayın yapan siteler üzerinden izlemeyiniz.