Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Alexander-Arnold Manchester City Maçı Öncesi Konuştu

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool forması giyen İngiliz yıldız Trend Alexander-Arnold, oynayacakları Manchester City maçı hakkında açıklamnalarda bulundu.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden

Liverpool’un yıldız sağ beki Trent Alexander-Arnold bu hafta Premier Lig’de oynayacakları Manchester City maçı hakkında konuştu.

Ardonld açıklamnasında; ”Manchester City maçı çok zor olacak. Kazanmak için tasarlanmış bir makineyle karşı karşıyayız. Onları tanımlamanın en kolay yolu bu.’‘ dedi.

Arnold; ”Bu dönemde her ne kadar bizden daha fazla şampiyonluk kazanmış ve muhtemelen daha başarılı olsalar da kulüplerdeki mali durumlar göz önüne alındında alacağımız bu kupalar bizim için çok daha anlamlı olacak.” ifadelerini kullandı.

Manchester City’le alakalı sözlerine devam eden Arnold; ‘‘Her gün daha da iyi takım haline geliyorlar ve bu makinenin durdurulması zor. Ancak geçmişte bunu yapabileceğimizi gösterdik. Onlarla eşit şartlarda rekabet etmemiz için hiçbir neden yok. LOnlarla girdiğimiz rekabetten heyecan duyuyoruz. Eminim onlar da bizim gibi motive olacaklardır. Heyecan verici bir maç olacak.” sözlerini sarf etti.