Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mardin’de Balkondan Düşen Anne ve 5 Yaşındaki Oğlu Öldü!

Mardin’de görme engelli kızının

Mardin’de görme engelli kızının balkondan düşeceğini fark eden anne kucağındaki 5 yaşındaki oğluyla hamle yapmak istedi. Apartmanın 6. katından aşağı düşen anne ve 5 yaşındaki oğlu hayatını kaybetti, 6 yaşındaki görme engelli kızı ise hastaneye kaldırıldı.

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde görme engelli kızının balkondan düşeceğini fark eden anne Semire Aktürk (33) müdahale etmek istedi. O anda dengesini kaybeden Aktürk kucağındaki 5 yaşındaki çocuğu ve görme engelli kızıyla birlikte 6. kattan aşağı düştü. Aktürk ve 5 yaşındaki oğlu hayatını kaybederken, hastaneye kaldırılan 6 yaşındaki kızın duran kalbi çalıştırılarak yoğun bakımda tedaviye alındı.

ANNE VE 2 ÇOCUĞU 6. KATTAN AŞAĞI DÜŞTÜ

Olay, Kızıltepe ilçesi Atatürk Mahallesi’nde bulunan bir apartmanda meydana geldi. İddialara göre, Semire Aktürk, balkondan düşmek üzere olan engelli kızı Solin’i fark etti ve kucağındaki 5 yaşındaki oğlu Havvas Roni ile birlikte müdahale etmek istedi. Bu sırada anne ve 2 çocuğu 6. kattan aşağı düştü.

ANNE VE 5 YAŞINDAKİ OĞLU HAYATINI KAYBETTİ, KIZI ENTÜBE EDİLDİ

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri anne ve 2 çocuğuna ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı.

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan anne Semire Aktürk ve oğlu Havvas Roni yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Duran kalbi çalıştırılan ve yoğun bakıma alınan Solin ise entübe edildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.