Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Real Madrid Direktörü Carlo Ancelotti İçin 5 Yıl Hapis İstiyorlar !

İspanya LaLiga ekiplerinden Real Madrid teknik direktörü olan Carlo Ancelotti, 1 Milyon Euro’dan fazla gelirini vergi dairesine bildirmediği için yaklaşık 5 yıl hapis cezasıyla yargılanacak.

İspanya LaLiga ekiplerinden Real

İspanya Madrid Savcılığı, deneyimli teknik direktör Carlo Ancelotti’nin imaj haklarından elde ettiği geliri vergi için beyan etmediği için hapis cezası istendi.

Madrid Savcılığı, Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti’nin teknik direktörlük yaptığı ilk dönemde (2013 – 2015), 2014 (386,361 Euro) ve 2015 (675,718 Euro) mali yıllarında vergi dairelerini 1 Milyon Euro’dan fazla dolandırdığı gerekçesiyle 4 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırılmasını talep etti.

Alınan bilgilere göre Real madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti, iş amaçlı olarak İspanya’da ikamet ettiğini ve adresinin Madrid’de olduğunu iddia etmesine rağmen, vergi beyannamelerinde sadece Real Madrid’den aldığı kişisel çalışma ücretini kaydetti ve başka kuruluşlara devrettiği imaj haklarının kullanımına karşılık gelen geliri beyan etmedi. Ancak Madrid Savcılığı Carlo Ancelotti’yi vergi makamlarına karşı iki suçala itham etti.

Carlo Ancelotti 4 Temmuz 2013 tarihinde Real Madrid ile 5 Temmuz 2013 – 30 Haziran 2016 dönemini kapsayan sözleşme imzalamıştı.