Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos’tan Açıklamalar !

Süper Lig’in 28. haftasında Galatasaray’ı konuk eden ve Beşiktaş, müsabakadan 1-0 mağlup olarak ayrıldı ve 4 maçlık yenilmezlik ve gol yememe serisi de son buldu. Müsabakadan sonra Beşiktaş’ın Portekizli teknik direktörü Fernando Santos, takımına motivasyon konuşması yaptı ve o noktaya dikkat çekti.

Süper Lig'in 28. haftasında

Beşiktaş’ta, Galatasaray mağlubiyeti sonrası moral bozukken, devreye Portekizli tecrübeli çalıştırıcı Fernando Santos girdi.

Fernando Santos oyuncularıyla konuşarak; ”Ligde 4 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ile iyi vir seri yakalamıştık. Galatasaray’ı da yenerek hem serimizi sürdürmek, hem de üçüncülük adına önemli bir avantaj yakalamak istiyorduk ama olmadı. Derbi maçını aklınızdan çıkarın artık. Gaziantep maçıyla birlikte hem galibiyet hem de gol yememe serimiz yeniden başlasın.” ifadelerini kullandı.

Fernando Santos konuşmasının devamında; ”Süper Lig’in geri kalan kısmı için tek bir hedefimiz var, o da sezonu üçüncü sırada tamamlamak. Rakibimiz Trabzonspor da bizimle aynı puanda. Taraftarımızın derbide bize verdiği desteği hepiniz gördünüz. Onlar inanıyor ve güveniyor. Şimdi sıra bizde. Kalan haftalarda hem saha içindeki futbol hem de skor tabelasındaki sonuçlarla onları mutlu etmeye mecburuz. Bu konuda hepinizden büyük bir özveri ile çalışarak, camiamızın yüzünü güldürmenizi bekliyorum.” açıklamalardında bulundu.