Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kütahya’nın Gediz İlçesinde İki Otomobil Çarpıştı! 3 Ölü, 2 Yaralı

Kütahya’nın Gediz ilçesinde iki

Kütahya’nın Gediz ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucunda meydana gelen kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kütahya’nın Gediz ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucunda meydana gelen kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

İKİ OTOMOBİL KAVŞAKTA ÇARPIŞTI

Kaza, Gediz-Uşak karayolu üzerindeki Murat Dağı Kavşağı’nda meydana geldi. Uşak’tan Gediz’e giden Sedat Öztürk’ün (44) kullandığı 64 SB 010 plakalı otomobil ile kavşakta dönmeye çalışan Mehmet Kocabaş’ın (75) kullandığı otomobil çarpıştı.

3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 2 KİŞİ YARALANDI

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri otomobilde yolcu koltuğunda oturan Habibe Kocabaş’ın (72) olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra Gediz Devlet Hastanesine kaldırdı.

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan ve tedavi altına alınan Mustafa Cirit ve eşi İmiş Cirit yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer yaralıların da hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili polis ekiplerince soruşturma başlatıldı.