Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Genel Haberler

İstanbul Ataşehir’de Akaryakıt Tankeri Patladı! 1 Ölü 3 Yaralı

İstanbul Ataşehir’de bir dinlenme tesisinde bulunan akaryakıt tankerinde meydana gelen patlamada 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Patlamanın, tankere kaynak yapıldığı esnada yaşandığı ortaya çıktı.

İstanbul Ataşehir’de bir dinlenme tesisinde bulunan tankerde kaynak yapıldığı esnada patlama meydana geldi. Patlamada 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ 3 KİŞİ YARALANDI

Olay, Ataşehir Ferhatpaşa Mahallesi Samandıra Caddesi üzerindeki bir dinlenme tesisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir akaryakıt tankerine kaynak yapıldığı esnada tankerde patlama meydana geldi.

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı 2’si ağır 4 kişiye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 2 kişiden 1’i yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğerlerinin tedavisine devam ediliyor.

“AKARYAKIT TANKERİNE DIŞ KAYNAK ÇALIŞMASI SIRASINDA MEYDANA GELDİ”

İstanbul Valiliği’nden olayla ilgili yapılan açıklamada, “Ataşehir ilçesi’nde meydana gelen tanker yangınında ağır yaralanan 2 vatandaşımızdan 1’i hayatını kaybetmiş oluğ, diğer ağır yaralının tedavisi kaldırıldığı hastanede devam etmektedir. Olayda hafif yaralanan iki kişi ise ayakta tedavi edilmiştir.

İlk belirlemelere göre olayın, tesis içerinde park halinde bulunan ve depo olarak kullanılan akaryakıt tankerine dış kaynak çalışması sırasında meydana gelen patlamadan kaynaklandığı değerlendirilmektedir.

Olayla ilgili soruşturma devam etmektedir.” ifadeleri kullanıldı.

DİĞER VİDEOLAR