Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tümer Metin’den Galatasaray Paylaşımına Tepki: Lisede Olan İşler Bunlar

Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında Beşiktaş ezeli rakibi Galatasaray’ı konuk etti. Müsabakayı konuk takım Galatasaray 1-0 kazanmayı başardı. Ancak müsabakadan sonra Galatasaray’ın sarı-lacivertli salıncak üstündeki kartal paylaşımı tepkilere neden oldu.

Trendyol Süper Lig'in 28.

Süper Lig’de Beşiktaş konuk ettiği Galatasaray’a 1-0 mağlup oldu. Maçı kazanan sarı-kırmızılı takım sosyal medya hesabından sarı-lacivertli salıncak üstünde üzgün kartal paylaşımında bulundu. Ancak Galatasaray’ın bu paylaşımı tepkilere neden oldu.

Eski futbolcu ve yorumculuk yapan Tümer Metin, Galatasaray’ın maçtan sonraki paylaşımından dolayı tepki göstererek açıklamalarda bulundu.

Tümer Metin açıklamasında; ”Bu paylaşımı kim yapmış araştırılması lazım. Koskoca Galatasaray’ın sosyal medya hesabını kim yönetiyor? Bu yapılan paylaşım Beşiktaş’tan hiçbir şey götürmez aksine seni küçültür. Bu nedir ya? Lisede olan işler bunlar. Çoluk çocuk işleri… Ne yapıyorsunuz Allah aşkına? Hasan Arat tabii ki tepki gösterir haklılar. Bu bir zihinden çıkıyorsa ben o zihinden şüphe ederim. Demek ki sen onu yapıyorsun… Benim aklımın ucundan geçmez çünkü.” ifadelerini kullandı.