Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos’tan Penaltı İsyanı !

Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında Beşiktaş ezeli rakibi Galatasaray’ı konuk etti. Mücadeleyi konuk takım Galatasaray 1-0 kazanmayı başardı. Beşiktaş teknik direktörü Fernando Santos, Galatasaray’a kaybettikleri müsabakanın ardından; ”3. kez Beşiktaş’ın penaltısı verilmiyor. Bugün Cenk’in yine penaltı pozisyonu var. Aynı zamanda Colley’in kırmızı kartı çok şüpheli. Cenk’in penaltısı daha netti ama VAR çağırmadı.” ifadelerini kullandı.

Trendyol Süper Lig'in 28.

Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında Beşiktaş, Galatasaray’ı konuk etti. Konuk takım Galatasaray derbinin 2. dakikasında bulduğu golle maçı 1-0 kazandı. Böylelikle sarı-kırmızılı takım tekrardan liderliğe yükseldi.

Müsabakanın ardından Beşiktaş’ın Portekizli teknik direktörü Fernando Santos açıklamalarda bulundu.

Fernando Santos ilk sözlerine; ”Maça 1-0 geride başladık. Erken bir gol yedik. İşler kolay olmuyor böyle goller yiyince. Bazı fırsatlar yakaladık sonrasında. İkinci yarıda rakibimize alan vermemeye çalıştık. 3-4 net pozisyonumuz vardı. Taraftarımız mutlu değil, ben mutlu değilim. Çok fazla denedik ama olmadı.” dedi.

”3.KEZ BEŞİKTAŞ’IN PENALTISI VERİLMEDİ”

Fernando Santos sözlerinin devamında; ”3. kez Beşiktaş’ın penaltısı verilmiyor. Bugün Cenk’in yine bir penaltısı pozisyonu vardı. Aynı zamanda Colley’in kırmızı kartı çok şüpheli. Cenk’in penaltısı daha netti ama VAR çağırmadı. Colley için VAR hakemi izlemeye çağırdı. Cenk’in pozisyonu kesinlikle penaltı. Aynı zamanda Adana Demirspor ve Sivasspor maçında da verilmemişti. Omar’ın pozisyonuna VAR’ın müdahalesi çok şüpheli. Bu konularda bahane üretmeyi sevmiyorum ama hakkımızın yenmesini istemiyorum.” sözlerini sarf etti.

Santos; ”Beşiktaş bugünkü gibi oynamaya devam ettiği sürece takım olarak daha iyiye gideceğiz.” dedi.