Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Genel Haberler

TEM Otoyolu’nda Zincirleme Kaza! 2 Ölü 4 Yaralı

TEM Otoyolu, Avcılar’da Başakşehir istikametine doğru ilerleyen bir kamyonet ve iki hafif ticari araç zincirleme kazaya karıştı. Kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Altınşehir Başakşehir yöne TEM Otoyolu Yarımburgaz viyadüğünde kamyonet ve iki hafif ticari aracın karıştığı zincirleme kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

KONTORLÜ KAYBEDİP ÖNCE BARİYERE ARDINDAN KAMYONETE ÇARPTI

Kaza, saat 09.00 sıralarında Altınşehir Başakşehir yönü TEM Otoyolu Yarımburgaz viyadüğünde meydana geldi. İddialara göre, Edirne istikametinde seyir halinde ilerleyen Osman Can Demir’in kullandığı 59 AGM 878 plakalı hafif ticari araç sürücünün hakimiyetini kaybetmesi sonucunda bariyerlere çarptıktan sonra takla atarak aynı istikamette ilerleyen Selman B. yönetimindeki 34 VGV 24 plakalı kamyonete çarptı. Mustafa Y.’nin kullandığı 35 AIB 530 plakalı hafif ticari araç ise yaşanan kaza sebebiyle araçlara çarparak durabildi.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 4 KİŞİ YARALANDI

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri araçta sıkışan yaralıları çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlık ekipleri kamyonette yolcu olarak bulunan Arif Ozan Göktaş’ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralılara da ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 59 AGM 878 plakalı aracın sürücüsü Osman Can Demir tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

DİĞER VİDEOLAR