Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Semih Kılıçsoy, Galatasaray Derbisini Bekliyor !

Beşiktaş’ta son zamanlarda yaptığı çıkışla bu sezona damga vuran 18 yaşındaki yıldız Semih Kılıçsoy, Pazar günü oynanacak Galatasaray derbisinde Fernando Santos’un en büyük kozu olacak. Galatasaray derbisine özel olarak hazırlanan 18 yaşındaki genç futbolcu, gollerine devam edip Galatasaray’ı yıkmak istiyor.

Beşiktaş'ta son zamanlarda yaptığı

Bu sezon Lige istediği başlayamayan ve şampiyonluktan iyice uzaklaşan ancak rotasını Türkiye Kupası’na çeviren Beşiktaş, Galatasaray zaferiyle hem taraftarı mutlu etmek istiyor hem de ligdeki yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor. Beşiktaş teknik direktörü Fernando Santos’un dev derbideki en büyük kozu Semih Kılıçsoy olacak.

Semih Kılıçsoy bu sezon Trendyol Süper Lig’de 14 müsabakada görev aldı ve son 10 maçında 9 gol, 1 asist kaydetti. Genç yetenek Semih pazar günü Galatasaray derbisinde ağları sarsmak için ileri uçta görev yapacak.

SON 7 MAÇIN 6’SINI KAZANDIRDI

Trendyol Süper Lig’de takımının en skorer futbolcusu konumunda olan 18 yaşındaki Semih Kılıçsoy, Çaykur Rizespor ve Trabzonspor filelerine 2 gol atarken, Hatayspor, Kasımpaşa, Karagümrük, Konyaspor ve İstanbulspor mücadelelerinde de 1’er gol sevinci yaşadı.

Siyah-beyazlı kulüp Semih Kılıçsoy’un gol sevinci yaşadığı 7 karşılaşmanın 6’sından galip ayrılırken sadece Kasımpaşa maçını 3-1 kaybetti.

SON 10 MAÇTA 9 GOL

18 yaşındaki yetenekli futbolcu Semih Kılıçsoy, Beşiktaş’ta çıktığı son 10 maçında 9 gol ve 2 asistle oynadı.