Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Spor Yazarları Galatasaray – Fatih Karagümrük Maçı İçin Nededi ?

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde Galatasaray – Fatih Karagümrük’ü konuk etti. Mücadeleyi konuk takım Fatih Karagümrük 2-0 kazanmayı başardı ve Galatasaray kupaya veda etti. Spor yazarları Galatasaray’ın Karagümrük ile oynadığı müsabakayı değerlendirdi.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde Galatasaray – Fatih Karagümrük’ü konuk etti. Mücadeleyi konuk takım Fatih Karagümrük 2-0 kazanmayı başardı ve Galatasaray kupaya veda etti. Spor yazarları Galatasaray’ın Karagümrük ile oynadığı müsabakayı değerlendirdi.

GÜLTEKİN ONAY

/Karagümrük orta sahasında 5 teknik oyuncu var. Feghouli, Bertollacci, Eysseric, Mendes ve Can’dan oluşan orta saha, Galatasaray karşısında topu çok rahat kullanırken ilk 45 dakikada kontrolü Galatasaray’a vermedi. Şota Arveladze’yi tebrik etmek lazım. Deplasmanda Galatasaray karşısında savunma yapmayı tercih etmedi. Takımı 2 gol buldu, sahanın yıldızı Mendes ile de 3 net pozisyondan faydalanamadı. Dün karagümrük, tur atlamayı fazlasıyla haketti. Daha fazla golde bulabilirlerdi. Şota, bu takıma kimlik kazandırmış. Sakin ve teknik kalitesi yüksek oyuncularla göze hoş gelen futbol oynuyorlar. (HÜRRİYET)


LEVENT TÜZMEN

/Gülme komşuna gelir başına. Fenerbahçe’den sonra Galatasaray’da kupaya veda etti. Tribünlerde bir lig maçındaki kadar taraftar kalabalığı vardı. Ama Okan hoca, kadro seçiminde ciddiyeti elden bırakınca Galatasaray, sıradan bir futbol oynadı. Karagümrüklü oyuncuların futbol aklı, pas kalitesi, savunma anlayışı ve hücumda çıkış becerisi çok mükemmeldi. Özellikle ilk yarıda Galatasaray’ın oyun lideri bile yoktu. Her futbolcu kafasına göre takıldı, final paslarında uyum yoktu. kaptan Kerem’in Oliviera ve Kaan Ayhan gibi düzgün ayakları olan oyunculara duran topları bırakmaması Galatasaray’a olumsuz yansıdı. Bir atasözü şöyle der. ”İlk iliği kaçırırsan düğmeleri ilikleyemezsin” Okan hoca’nın 11’i iliğini kaçırdığının göstergesiydi. (SABAH)


SERKAN AKCAN

/Galatasaray’ın dün gece yediği 2 golün yapısı çok benzerdi. Normal şartlarda geçiş savunmasını iyi yapabildikleri için ligin en az gol yiyen takımı olan Galatasaray dün Kerem’in kendi kalesinden 70 metre uzakta yaptığı pas hatasıyla ilk golü, Davinson’un oyun kurmaya çalışırken orta çizgide kaybettiği topun ardından da ikinci golü yedi. İki geçiş golünden de 70 metreye yakın topu izleyen Galatasaray savunmasının iki haftada bu kadar geriye gitmesi bir müddet Okan Buruk’un uykularını haftada bu kadar geriye gitmesi müddet okan Buruk’un uykularını kaçıracaktır. (FNATİK)


METİN KARABAŞ

/Galatasaray ikinci yarıda daha iştahlı bir oyun ortaya koysa da son bölgede başarılı olmadı. Rakibini çok iyi analiz eden ve eksik yönlerinden faydalanan Fatih Karagümrük galibiyeti hak eden taraftı. 2-0’lık yenilgi ile kupaya veda eden Galatasaray, bir hedefine daha ulaşamadı. (FANATİK)