Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fernando Santos’tan Galatasaray Derbisi Açıklaması !

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Beşiktaş – Konyaspor’u konuk etti. Mücadeleyi ev sahibi Beşiktaş 2-0 kazanmayı başardı. Mücadeleden sonra Beşiktaş tenik direktörü Fernando Santos mücadeleyi ve hafta sonu oynanacak Galatasaray derbisini değerlendirdi.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Beşiktaş – Konyaspor’u konuk etti.

Konuk ettiği Konyaspor’u 2-0 maplup eden ev sahibi Beşiktaş, Türkiye Kupası’nda adını yarı finale yazdırdı ve MKE Ankaragücü’nün rakibi oldu.

Beşiktaş’ta golleri Salih Uçan ve Cenk Tosun kaydetti.

Maçtan sonra Beşiktaş teknik direktörü Fernando Santos, Konyaspor maçı ve hafta sonu oynanacak Galatasaray derbisini değerlendirdi.

”KUPADA SONUNA KADAR GİTMEK İSTİYORUZ”

Konyaspor maçını değerlendiren Santos; ”Çok önemli bir galibiyet aldık. Kupada yarı finale yükseldik. Oyuncularımda önemli olduğunu biliyordu. Yarı finale gelmek önemli. Kupada sonuna kadar gitmek istiyoruz. Finale ulaşmak ve kupayı kazanmak. Ankaragücü maçı da zor olacak.. Bugün iyiydik.” ifadelerini kullandı.

Galatasaray derbisi hakkında soruyu yanıtlayan Santos; ”Ben Galatasaray maçını yarın sabah düşüneceğim. Bugün bu maçı kazandık. Bugün bu maçın günü. Futbolun güzellikleri derbiler. Onu yarın düşünmeye başlayacağız.” dedi.

Fernando Santos, Salih Uçan’ın ilk yarı sonunda oyundan çıkmasıyla alakalı: ”Yorgunluğu vardı. Sakatlık geçirmişti. Orta sahayı güçlendirmek için onu çıkardım. Yorgunluk olduğunu düşünüyoruz.” sözlerini sarf etti.