Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Genel Haberler

Kastamonu’da Otomobil Direğe Çarptı! 2 Kişi Hayatını Kaybetti!

Kastamonu’nun Devrekani ilçesinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil elektrik direğine çarptı. Hurdaya dönen otomobilde bulunan sürücü ve 4 günlük torunu hayatını kaybetti.

Kastamonu’nun Devrekani ilçesinde 60 yaşındaki kadının kullandığı otomobil elektrik direğine çarptı. Kazada sürücü ve 4 günlük torunu hayatını kaybetti.

BETON DİREĞE ÇARPTI

Kaza, Devrekani ilçesi Sanayi Sitesi mevkisinde meydana geldi. Müzeyyen Kapıcı (60) idaresindeki 37 AC 570 plakalı otomobil, sürücünün hakimiyetini kaybetmesi sonucunda beton elektrik direğine çarptı.

4 GÜNLÜK BEBEK 1 GÜN SONRA HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı olarak araçtan çıkarılan Müzeyyen Kapıcı (60), Fatma Kırdı ve 4 günlük bebeğine ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Ancak Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Müzeyyen Kapıcı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kaza sonrasında hastaneye kaldırılan ve entübe edilerek yoğun bakıma alınan 4 günlük ismi koyulmayan bebek, 1 gün sonra yaşam mücadelesini kaybetti. Bebeğin annesi Fatma Kırdı ise ileri tetkik ve tedavi için Zonguldak’a sevk edildi.

DİĞER VİDEOLAR