Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fenerbahçe Maçından Sonra Icardi’den Flaş Paylaşım !

Dün akşam Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasında MKE Ankaragücü – Fenerbahçe’yi konuk etti. Mücadeleyi ev sahibi Ankaragücü 3-0 kazandı ve Fenerbahçe kupadan elenmiş oldu. Ancak bu müsabakanın ardından Galatasaray’ın Arjantinli oyuncusu Mauro Icardi sosyal medya hesabından ezeli rakibi Fenerbahçe’ye göndermede bulundu.

Dün akşam Ziraat Türkiye

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasında MKE Ankaragücü – Fenerbahçe’yi konuk etti. Mücadeleyi ev sahibi Ankaragücü 3-0 kazandı ve Fenerbahçe kupadan elenmiş oldu. Ancak bu müsabakanın ardından Galatasaray’ın Arjantinli oyuncusu Mauro Icardi sosyal medya hesabından ezeli rakibi Fenerbahçe’ye göndermede bulundu.

ICARDİ’NİN PAYLAŞIMI

Galatasaray’ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, Ankaragücü karşısında elenen ve mücadelenin ardından yaptığı paylaşımda gülen bir aslan fotoğrafı paylaştı.

 

Geçtiğimiz aylarda Fenerbahçe’yi tekrardan hedef alan Mauro Icardi yaptığı paylaşımında; ”Şampiyonluk için 10 yıldır bekliyorsunuz. İşte şampiyonluk fotoğrafı.” ifadelerini kullanarak son şampiyonluğunun resmini paylaşmıştı.