Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zaha’dan Flaş Paylaşım !

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray’da forma giyen Wilfried Zaha, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Yıldız futbolcu Zaha yaptığı paylaşımında; ”Bu saygısızlık karşısında gülmekten kendimi alamıyorum.” ifadelerini kullandı.

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da

Sarı-kırmızılı takımda son haftalarda 11’de şans bulamayan Wilfried Zaha, sosyal medya hesabından flaş bir paylaşımda bulundu.

ZAHA’NIN PAYLAŞIMI

Wilfried Zaha sosyal medya hesabından; ”Bu saygısızlık karşısında gülmekten kendimi alamıyorum. Ama Tanrı benim savaşımı verir, ben değil.” ifadelerini kullandı.

OKAN BURUK’TAN ZAHA AÇIKLAMASI

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, son haftalarda forma şansı vermediği Zaha hakkında;
 ”Zaha’dan beklentimiz yüksek. O da oynamak istiyor. Kendisini anlıyorum. İlk 11 başladığında daha iyi olacağını düşünüyor. Oyuna sonradan girdiği maçlarda beklentimiz bundan daha fazlası. Sonradan oyuna girdiği maçlarda beklentilerimizi karşılamadı. Onun da istediği ilk 11 başlamak. Kendisini daha iyi hissettiğini söylüyor ama burada bir yarış var. Yarışacak, formayı almak için bundan daha iyisini yapacak. Daha iyisini yaptığı zaman da formayı alacak.” sözlerini sarf etti.

ZAHA’NIN PAYLAŞIMI