Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sergen Yalçın’dan Galatasaray Maçı Açıklaması !

Antalyaspor’un teknik direktörü Sergen Yalçın, Galatasaray ile oynadıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu. Tecrübeli hoca Sergen Yalçın mücadelenin hakemine tepkide bulundu.

Antalyaspor'un teknik direktörü Sergen

Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında Antalyaspor , Galatasaray’a konuk oldu. Mücadeleyi ev sahibi taraf Galatasaray 2-1 kazanmayı başardı. Mücadeleden sonra Antalyaspor teknik direktörü Sergen Yalçın yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu ve müsabakanın hakemine tepki gösterdi.

Sergen Yalçın sözlerine; ”Kaybetmek üzücü. Çünkü çok mücadele ettik. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. plana sadık kalıp iyi bir oyun oynadılar. Biraz da riskli bir oyundu. Çok da Anadolu takımı gibi oynamadık. Bazen böyle maçları kaybederken başka şeyler kazanırsın. Biz o tafardan bakıyoruz. Özgüven kazandık. Soyunma odasında kimsede kaybetmiş havası yoktu. Çok iyi oynadık çünkü. Kendi kadromuza göre başarılı bir maç sayılır.” dedi.

Maçın hakeminin kararlarına tepki gösteren Yalçın; ”Bu kadar emek, bu kadar mücadele. VAR hakemi ve sahadaki hakem. Yazık. Türk futbolu adına yazık. Masa başında yapmayın bunları. VAR sistemi böyle kullanılacaksa hiç kullanmayın. En azından ‘Hakem hata yaptı’ der, geçeriz. Bu hataya girmiyor. O ofsaytta çizgiyi nasıl çektiler? Anlayamadık. Bu kadar mücadele veriyoruz, yazık! Galatasaray, bizi zaten yenebilir. Bu şekilde omamalıydı. Türk futbolu sağlıklı bir yere gitmiyor.” sözlerini sarffetti.

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe’nin açıklamalarını değerlendiren Yalçın; ”Başkanın sözleri bizi ilgilendirmez. Oyuncuları etkilemez. Oyuncular ve teknik ekip olarak bu konularla igilenmiyoruz.” dedi.

Tecrübeli teknik direktör Sergen Yalçın Video Hakem Sistemi İçin; ‘‘VAR olmasa, maç kazanmak daha kolay. Aslında dobra konuşmuyorum. Doğruları konuşuyorum. Dobralık başka bir şey. Futbol tamamen geriye gidiyor. Hakem arkadaşlara bir tavsiyem var; böyle maç yönetmesinler. Özellikle VAR’daki arkadaşlar. Ne görüyorlarsa, onu çalışsınlar. Beşiktaş’ta çalışırken de lehime bir şey istemedim. Hakem hata yapabilir. 12. dakikada VAR’dan böyle çağıramazsın! Adama gülerler! İlk yediğimiz pozisyonda bizi böyle mağlup başalatamazsın! Masa başında oturan Özgür Yankaya…Tersi olsa verirler miydi?’‘ sözlerini kullandı.